Sidor

28 augusti 2012

And off we goImorgon är det dags, att flyga till Finland där jag och ett gäng förskolelärare ska ta del av hur våra nordiska kollegor jobbar samt besöka finska förskolor (om jag har förstått det rätt). Det kommer hållas föreläsningar av både svenskor, finskor, norskor, danskar och isländskor. Vilken tur för mig att jag kan både svenska, finska och norska. Få se hur det går att lyssna och förstå danska och isländska! 

Iallafall- vad packar man, hur mycket/lite ska man ta med sig? Jag är hopplös på att packa "lagom". Jacka, skor?! Jag får kolla upp hur vädret kommer att vara där, och som tur är ska vi väl mest hålla oss inomhus. Nåja i min snygglila resväska ska jag få plats med det jag behöver. Hmm en handväska lär jag behöva också...

Sjukstatus? Febern ligger runt 38, en grad mindre och förhoppningsvis helt borta imorgon. Men jag packar med alvedon och sånt för åka ska jag för jag har verkligen sett fram emot detta! Jag kommer sakna mina underbaringar här hemma men killarna kommer ha det hur mysigt som helst. Jag gissar att det blir en del godis, popcorn, film och spel (eller älskling?!) hihi.

Det blir lite bloggvila medan jag är borta men om wi-fi funkar på hotellet så kan ni följa mig på instagram (kidonnan). Nu ska jag vila lite innan jag fortsätter med packandet!
Ha det bra, stor kram!

7 kommentarer:

Lena sa...

Håller tummarna för att du klarar dej med alvedon i morgon- den resan skulle jag också vilja göra, låter superspännande!

Förstår att billgrenarnas hatthylla föll dej i smaken, jag vet ju att du också är bra på att hitta nya sätt att använda saker på!

kramar

Vita huset 28 sa...

Hej va kul o få resa bort en stund.
Hoppas verkligen att febern ger sig också.

Jo färg till kläder köper jag på min Ica butik men de brukar finnas på flera ställen som färgaffärer bla.

Kram Camilla

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Oj vad kul att få åka på en sån resa. Håller tummana att febern försvinner eller åtminstånde håller sig nere med alvedon.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Grodmamman sa...

Vilken spännande och intressant resa!:)
Hoppas att febern försvinner så fort som möjligt.
Kram

Hemmavid sa...

Hejsan!

Hoppas att du får härliga och givande dagar!

Ta hand om dig
Kramen Jenny

Ida sa...

Hoppas du får det fint och att du kryar på dig. Kom tillbaka full av inspiration. Kram

Älskade pion sa...

Åhhh,ha det nu så roligt,hoppas bara att tempen försvinner.Kraaaam Ulrika