Sidor

10 mars 2012

Glad och tacksam

Finaste röda rosorna jag fick av mannen innan han åkte iväg för att åka skidor -japp han är bortrest över helgen, på min födelsedag och allt :)
Pallbordet från hörnet har förresten blivit soffbord i vardagsrummet, funkar rätt bra. Bra höjd för barnen att sitta vid och leka med sina bilar och dinosaurier.

Och bästa Linda, hon köpte det andra kuddfodralet på ZBH partyt, jag hade ju bara råd med en då men smart tjej visste ju att det var en birthday coming up. Så mycket snyggare med ett matchande par!

Och hur var gårdagen, min tjejkväll? Inga bilder togs, jag var rätt och slätt ledig och njöt varenda sekund i gott sällskap och inser hur lyckligt lottad jag är som har såå underbara vänner, grannar, arbetskollegor mm omkring mig. Vi satt ute på altanen, med tända ljus, kaminen igång, god mat, god dryck, tårta, kaffe och memma (en finsk påskdessert som alla faktiskt smakade men som egentligen inte är så gott haha). Och det blev en lååååång kväll, från halv sju till halv två då de sista gick. Det är väl tecken på en lyckad och trevlig kväll i mina ögon!

Ett stort tack till er alla som kom, för presenter och för att ni gjorde detta till en av mina bästa kvällar på länge! En kväll då jag inte var mamma, inte var fru utan jag var bara jag, Helena.
Och tack för alla gratulationer, både här och på telefon :)

Nu ska jag hämta hem mina småmonster, det är alldeles för tyst här i huset utan barnen och mannen! Men liiite skönt också hihi.

KRAM

9 kommentarer:

Linda sa...

<3

Hem & Drömmar sa...

Låter som om din dag blev precis så som du önskat.
Härliga rosor och visst blev det snyggt med kuddarna tillsammans.
Ha nu en bra lördag, kram Ing-Britt

Ida sa...

Tack själv fina du, ha en toppendag! Kram

Anonym sa...

Grattis på din födelsedag!! Låter som en fin fest du hade igår!
Hälsar kusin Marina från Vasa

Anonym sa...

Grattis på din födelsedag!! Låter som en fin fest du hade igår!
Hälsar kusin Marina från Vasa

Barn & Inredning sa...

Grattis min vän....
Det låter verkligen som en lyckad kväll.
Fiiina kuddar!!
Hoppas du kan en riktigt fin dag denna med.....
Grattis grattis!!
Kramar Malin

Hemmavid sa...

Grattis, grattis fina du!

Kramen Jenny

Jenny sa...

Många gratulationskramar till dig på din dag!!! Härligt att ha alla människor omkring dig!!
Ha en fin fortsättning på helgen, kram Jenny

Helena sa...

Ännu en gång, Grattis på födelsedagen!! Härligt att firandet blev riktigt lyckat och att ni hade en trevlig fest! Det är skönt att bara få vara med närmsta vännerna någon gång ibland. Ha en fortsatt trevlig helg! kram