Sidor

24 april 2012

Spegel spegel på väggen
Igår var mina föräldrar förbi här och lämnade bland annat den här spegeln. Den är min från början, jag köpte den till min första lägenhet (eller var det min andra, jaja) men sen när jag tröttnade på guldet så gav jag den till min mamma. Inte visste jag då att lite färg hade kunnat förnya spegeln. Å andra sidan hade jag inte riktigt det intresset för DIY och makeovers osv.

Så denna spegelram ska spraymålas vid tillfälle, måste bara bestämma mig för om den ska bli vit eller svart. Och vart jag ska hänga den haha. Men jag tänker mig i hallen nere i källaren eller blivande badrummet där nere.

Jag känner för att baka idag, få se vad jag har i skafferiet och i kyskåpet :)
Hoppas ni får en fin dag!

11 kommentarer:

Älskade pion sa...

Den kommer att bli hur snygg som helst i både vitt el svart.Ha en skön dag.Kram Ulrika

Barn & Inredning sa...

Hej Helena
Vilka uuuuuunderbara bilder du bjuder på. Både idag och igår...
Fin mugg...I love :)
Men du speglen gör sig så jäkla fin i den färg den är och ska du ha den där den står så är den perfekt. Men vilken färg du än väljer blir den bra. Vitt eller svart är ju snyggt. Och sen beror det på vilken färg som är mest dominat i rummet :)
Fin var den iaf..
Kram MAlin

Hem & Drömmar sa...

Jag brukar inte gilla guld jag heller men har märkt att jag allt oftare gillar det. Och så även din spegel. Bilderna gör den verkligen rättvisa och det ser så fint ut ihop med det vita i ditt uterum och trämöblerna.
Men det beror ju helt klart på vart du ska ha den. Tror hur som helst jag röstar för svart.
Ha de gott, kram Ing-Britt

jenny sa...

Den kommer att bli fin med lite färg :) Nu kom jag på att jag också har en "guldig" spegel som väntar på ny färg...kanske dags att ta tag i det projektet :) Tack för din kommentar inne hos mig !

Hemma på Sjuan sa...

Så fin spegel! Ja det är mycket man kan göra om med lite färg. Hoppas vi får se resultatet.
Kram Suss

Hildas hem - Sofia sa...

Härliga bilder! Och så snygg spegel. Jag gillar guld, men den kommer att bli fin oavsett vilken färg du väljer :)

Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia

Jenny sa...

Superfina bilder! Snygg spegel, ja visst är det konstigt hur intressen plötsligt blossat upp, hihi! Min kompis har gått på loppisar många ggr när vi var unga, då visste jag knappt var det var, trodde man skulle köpa allt nytt :)
Jag är ju inne i en svart period, så jag tycker svart skulle bli s*tsnyggt ;)
Ha en fin kväll, kram Jenny

Änglarnas hus sa...

Halloo!!

ja det är mycket som man har gjort sig av med som jag kan komma på så här i efterhand att de skulle vara snyggt i vitt..(puh vilken mening..haha..)

Spegeln kommer göra sig bra i ny färg..vilken du än väljer!!

Kraam sanne

Lena sa...

Först ett svar om favikonen.
Lilla kråkslottet/ Angelika svarade att hon gjort som jag beskrev utan att hennes bild kom med...förrän den plötsligt var där. Så var det för mej också när jag gjorde en till min andra blogg. Alltså, vänta och se om den dyker upp, annars kanske du ska prova igen.

Guld, har också haft en guldperiod!
Spegel kan nog bli jättefin i vilken annan färg som helst ;)

Ha det fint!

Kramar

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Vilken härlig spegel - den kommer att bli så fin med lite make-over! Jag hade ju valt att måla den vit.. men svart är ju också snyggt!

Ha´t bäst♥

Kramen Jenny

Hilla på My Woodhome sa...

Hällö!

Guld är inte min grej. Passar inte här hemma, men det är fint i hem med den prägeln! Blir nog kanoners du! Är du klar? Nyfiken :)
Kram!