Sidor

27 augusti 2012

Fina bilder (IKEA)
 
Jag var en sväng till IKEA igår förmiddag och såg bland annat en massa fina bilder i olika storlekar, ja dessa är väl inga nyheter nu men jag visar några ändå. Skolplanschinspirerande bilder som för min del har kommit lite väl sent, inget jag längre vill ha uppe men dom är väldigt fina dock! 
De svartvita fjärilarna mm har man ju sett hos många bloggare, också jättefina men jag fastnade mest för den översta bilden. Tyckte den var skitsnygg (men köpte inte den för jag vet inte vart den skulle passa i vårt hem).

Tack för alla snälla ord i förra inlägget, roligt att många delade med sig om färgval. Första tanken var att måla bordet vitt för då kommer nog alla fina detaljer fram mer. Men att måla den vit känns som det blir shabby över det, och jag försöker skala av lite här hemma, i den mån det går/jag kan haha :) Som många andra vill man förändra/förnya, hitta det som känns rätt och "hemma" just nu. Så det lutar mot att måla det svart. Men tillsvidare får den vara så jag får känna in mig lite. Både med färg och läge.

Jag fick hög feber igår och mår inte bättre idag så jag och lilleman är hemma idag då han också är lite skruttig. Just nu gosar vi under filten i soffan, han kikar på Toy Story och jag bloggar. Hoppas jag är frisk tills på onsdag för då ska jag åka till vänortskonferansen i Lahtis.

Kram på er!

3 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Nästan samma sak här, jag är frisk men barnen är sjuka!

Krya på er!

Kavallinskan sa...

Fina bilder, gillar också den översta bäst!

Krya på dig!
kram kram

Vita huset 28 sa...

Hej fina bilder. Har också tröttnat på skolplanscherna som finns, inte min stil tror jag.
Fast de sv/vita fjärilarna gillar jag än.

Ja här är jag hemma o är krasslig.
Hoppas du/ni kryar på er snabbt

Kram Camilla