Sidor

1 mars 2012

Rensar

Jag borde rensa mer hemma men istället är det på jobbet jag menar. Idag gick vi kollegor loss i skräpförrådet och inne på kontoret där det verkligen råder kaos! Eller mer rådde, vi har kommit en bra bit på väg och slängt en hel del- faktiskt. Ibland blir det mycket "ja men den här är bra att ha, den spar vi ifall vi ska använda den..." Ja ni förstår. Och jag, loppisälskaren kunde faktiskt slänga ett och annat hehe.

Men denna skolbänk ville vi inte kasta, men att använda den i verksamheten går inte så den ska säljas.
Är det någon som är intresserad (den hämtas på plats i så fall) så går det bra att maila mig, adressen finns till höger.

Imorgon är det äntligen fredag och jag och barnen är lediga- wihoo!
KRAM

5 kommentarer:

Hemmavid sa...

Jättesöt bänk! Hade jag haft mindre barn hade jag gärna haft en sån i barnrummet!

Kramen Jenny

Hem & Drömmar sa...

Skulle oxå behöva göra en rejäl rensning både på jobbet men framförallt hemma. Tänk att det är så lätt att samla på sig en massa ;).
Fin skolbänk men tyvärr har jag inga små barn att ge den till.
Ha de gott på din lediga dag, kram Ing-Britt

Helena sa...

Vilken söt skolbänk. Den skulle ha varit rolig att ha när man var liten under alla de timmar min syster tvingade mig att leka skola och vara hennes elev, haha. Är det inget för dina pojkar då? Hoppas att du har återhämtat dig helt från förkylningen nu och att ni har ett bra sportlov! kram

Finurliga Fröken sa...

O jag ÄLSKAR att rensa! Jag gör det väldigt ofta hemma och har börjat göra det nu på nya jobbet också. Rensa, kasta och skänka. Underbart! Kram

Vardagens guldkorn sa...

Vilken cool bänk, synd att barnen är för stora för sånt nu. Hoppas ni har en skön solig, ledig dag!
Kram Linda