Sidor

20 februari 2012

Torka


Rosorna som jag fick på bröllopsdagen har jag torkat, jag tycker dom fick så fin färg efter torkningen.
Förr i tiden hade jag dille på torkade rosor, hade dom överallt (dammsamlare). Min mamma var likadan och vi nästan slogs om vilka blommor som var vems, speciellt efter att jag skulle flytta hemifrån och skulle då ta med mig mina torkade rosor :)
Tills slut så hivade jag alla och jag har inte speciellt måga torkade blommor kvar längre. Förutom dessa.

Ny vecka, mycket på agendan. Bland annat jobbmöte, årsmöte med facket och prova-på-träna (på Curves där alla på mitt jobb tränar nu!). Få se om det är något för mig så jag kan ansluta mig till kollegorna jag också, hehe. 

Ha en fin start på veckan!

7 kommentarer:

Älskade pion sa...

Kikar in för att önska dig en skön vecka.kram Ulrika

Barn & Inredning sa...

Jag samlade också på rosor förr....massor hade man. Man våga knappt röra dom, då man insåg hur dammigt man hade i sitt rum.
Men hur läckert var inte dessa du visar. OCh så fint i vas....nu blev jag sugen på att torka i denna färg. Vilken färg var det från början Rosa?

Så duktig du är som börjar komma i gång med träningen. Idag har jag varit hos sjukgymnasten och fick göra "lära känna min kropp" övninger. Jösses som jag insåg att min kropp är totalt utslagen. Och inte en muskel kvar i kroppen. Så träningen får jag nog ta lite i taget. Försiktigt.

Ha en underbar vecka.
Kram MAlin

Elin sa...

Ha ett roligt årsmöte! Och träningen, håll i! Jg har bara framgångar med det och det känns så bra. Vill gärna dela det med dig också! Torkade rosor ... så olika man kan vara. Alltid tyckt det varit sunkigt just pga dammet. Kanske kan blåsa bort med hårtork?

Jenny sa...

Vackert! Kanske ett tag iaf ;)
Kul att testa på curves, jag har inte kommit igång med träningen igen efter ett långt uppehåll, sånt där som börjar med en förkylning och sen bara växer...
Men idag ska jag ut och promenera iaf, har ca 25 minuters gångväg till jobbet, så dit och tillbaka ikväll får vara en bra start =)
Ha en bra start på veckan, kram Jenny

Helena sa...

Riktigt snygg färg på rosorna! kram

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Så fina blommor. Ångrar lite att jag inte sparde min brudbukett..

jag samlade också på torkade rosor förut - men gjorde som du - kastade dem alla på samma gång!

Kramen Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Måste skratta åt dina torkade blommor, har en jävulsk hög ute i förrådet som ligger och väntar på att jag ska vara mogen för att slänga den:) Snart...snart!!
Ja, definitivt ja...du inte bara kan du ska gå i pyjamas en hel dag om du har möjlighet. Det är sunt för både kropp och själ:)))
Kram Annika