Sidor

19 februari 2012

Altan och florabilder

Vi var ute på tomten en sväng på förmiddagen och jag passade på att fota lite, även om vädret inte har varit det bästa i helgen. Ute på altanen står barnens koja som åker in och ut mellan vardagsrum/barnrum och altanen. När solen ligger på så går det ju att leka här ute utan något annat värmesystem.

En måttligt nöjd Hannes, som först var glad när han hittade sin (kvarglömda) bobbycar ute på soldäcket men blev mindre glad när det inte gick att åka -dumma snö!
Vi avslutade med att grilla korv som lunch. Men inga bilder på det då jag nyligen fotat korvätarbilder :)I vardagsrummet har jag dessa fina bilder på "miniskolplancher" på tavellisten ovan tvn. Jag hade ju pippi på dessa florabilder och skolplascher- men mer förr än idag. Jag känner för att göra om, fixa nytt. Jag vill få in mer svarta detaljer i just vardagsrummet och då passar inte det romantiska söta. Jag kan förvisso lägga undan dessa och ta fram vid annat tillfälle, men jag kan inte spara på allt!
Så, eftersom jag fick min fågelbur såld via här kanske det finns någon som är intresserad att köpa dessa bilder (så istället för att spara så köper jag nytt för dom pengarna haha). Bilderna är lite större än A4 och i fint skick och jag tänker mig 300 kr för alla tre. Maila mig vid intresse, adressen finns till höger.

3 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Kan tänka mig att lilleman fick kämpa för att ta sig fram i tö snön med sin Bobby car...

Florabilderna är jättesöta, men jag nöjer mig med fågelburen!

kramen Jenny

Hem & Drömmar sa...

Hejsaan Helena!
Vad härligt att kunna börja vara på er fina veranda men att åka bobbycar i snön ja det är inte det lättaste :). Förstår hans frustration.
Fina floratavlor, dom borde kunna gå åt även dom.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Helena sa...

Florabilderna är fina och säkert eftertraktade. Har själv några bilder som väntar på att bli inramade och komma på plats. Önskar dig en fin start på den nya veckan! kram