Sidor

21 februari 2012

Bland snor och semlorJahapp, det är visst fettisdagen idag, vad nu menas med det-egentligen. Dessa semlor fick jag och mina kollegor igår av en snäll förälder så det är därför dom ser ut som dom gör efter ett dygn i påsen. Tyvärr så gillar jag inte semlor men min käre man kan nog offra sig att smaka ;)

Idag var jag på väg att ta mig till jobbet men när jag stod i badrummet, tokförkyld, kände jag att det "gungade" under fötterna och att jag liksom hade ont i kroppen. Jobba förkyld har man ju gjort men idag kändes det annorlunda. Tog tempen som bara visade 38 men ändå.. Nått stämmer inte så det var bara att sjukanmäla sig. Min första sjukdag sen jag började jobba i höstas. Inte konstigt att jag har varit så trött och sovit så mycket på min lediga tid.

Det känns konstigt att vara hemma ensam och sjuk. Det är alldeles för tyst. Men skönt. Kryper in under täcket och fortsätter att vila.
Kram på er!

7 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Så du har oxå drabbats av denna hemska basill :(, hoppas du kryar på dig snabbt.
Här har jag nyss njutigt av en semla som Evelin bakat nu på morgonen var så god att jag tror en till lär slinka ner innan jobbet kallar ;).
Kram Ing-Britt

Jenny sa...

Åh, stackare! Krya på dig massor, kram Jenny

Vita små hjärtan sa...

Tack för titten och din hälsning hos mig.
Då ska jag kolla lite mera här hos dig.
Ja men då får vi krya på oss....både du och jag!
Kram Agnetha

Helena sa...

Nämen tack!! En till som inte gillar semlor. Skönt, började känns mig lite ensam om det i den semlorhysteri som pågår just nu.Men vad tråkigt att du har gått och blivit sjuk :( Krya på dig vännen! kram

Lena sa...

Hoppas du inte mår sämre nu på kvällen, att det bara var en tillfällig påhälsning av någon liten bacill!

Ikväll har jag klämt i mej årets första och enda semla, gillar dem egentligen inte, men jag offrar mej på semmeldagen!

Krya på dej!

Lena

Ida sa...

38 är inte så lite på vuxen. Har jag så högt så är jag mer död än levande. Krya på dig gumman, synd att du inte kan kurera med semlor, det brukar annrs vara bra mpt det mesta.

Älskade pion sa...

Men usch,stackare.Hoppas att du kryar på dig snart.varma krya på dig kramen Ulrika