Sidor

22 februari 2012

Dagsformen

Skickar ett hej från sjuksängen (tss eller hur, sitt/ligger nedbäddad i biorummet i dom sköna schäslongerna) och visar lite mobiltagna bilder från Mios reklamblad. Mio, man glömmer bort den affären, iallafall gör jag det när det finns mer prisvärda affärer (som t.ex IKEA och Ica maxi haha).

Svårt att se på bilderna (klicka in på hemsidan annars) men soffbordet är skitsnyggt och jag gillar idén med gamla tennisracket på väggen.

 Samma här, med fina hattar på väggen (inget nytt jag vet, men man kan ju gilla det ändå). Och "pippiväskan" på golvet, vill sååå ha en sån väska!

När jag såg dessa hyllor såg jag genast framför mig hur snyggt det skulle vara att ha ett gäng sådana här nere i biorummet. Just nu har vi ingen förvaring för t.ex dvdfilmer, spel osv. Tar liten plats och det är lätt att 'lulla' till hyllorna med både det ena och det andra (snygga skyltar, fotoramar, vaser osv).

Hur mår jag idag då?

Ptja, inte helt olikt detta, känner mig lika utslagen som lilleman :)
Fortfarande feber, ont i kroppen och såå snorig. Men peppar peppar inge halsont. Blir hemma resten av veckan. Självklart, nu när jag hade en massa roligheter att göra denna vecka. Ett möte hann jag med, träningen skjuter jag bara på så det blir bra i slutändan.
Men först- bli frisk!

5 kommentarer:

Jenny sa...

Jag tänker ofta på MIO, brukar kila in där ibland i Heron City i Kungens kurva, insupa atmosfären och ta en latte på fiket ;) Soffbordet är supersnyggt, finns i matbord också, det vill jag ha, men bord är inget jag behöver... ;) Vill även ha en howardsoffa!!! Min kompis köpte en på Mio för nåt år sen, den är verkligen hur skön som helst! Och snygg såklart ;)
Krya på dig!!!
Kram Jenny

Hem & Drömmar sa...

Hejsan Helena!
Visst har mio mycke snyggt men är ju lite dyrare men har en del fynd oxå.
Tråkigt att du fortfarande är dålig, här håller snuvan i men börjar allt känna mig mycke piggare.
Härlig bild på lilleman :).
Krya på dig, kram Ing-Britt

Handgjorda drömmar sa...

Jag tycker jättemycket om MIO! De har fått så himla mycket fina inredningsdetaljer!
Stackars dig som är risig :(
Krya på dig!
Kram Marie

Ann-Sofie Nordness sa...

Hej Helena.

Gillar din bligg, mkt roliga inlägg och idéer.
Tack för bilderna från Mio. Jag vet att det garanterat blir ett besök dit inom en snar framtid. Måste bara köpa en sån där hylla!!!!! Och sen gjorde det inget att priset va sjukt bra :)

Tack!! :)) & krya på dig.

Grodmamman sa...

Har också tittat i den reklamen idag och de har mycket fint!:)
Jag låg i feber hela helgen och jag känner igen det där med att allt gungade. Ta hand om dig och krya på dig!
Kram