Sidor

23 februari 2012

En titt in hos storebror

Hallå i solskenet!

Solen skiner, snön smälter, det är takdropp och jag känner mig bättre. Jag har så svårt att bara ligga stilla så jag städade i Viktors rum idag (det behövdes!). Men jag tog det lugnt, och tro mig, mer än så orkar inte kroppen idag.
Han har börjat intressera sig för lego nu, annars har vi mest byggt med duplo. Så en legoplatta får stå på en tavellist och inspirera honom till olika byggen!

Killen ÄLSKAR kläder och att klä ut sig, så jag har hängt upp favoritplaggen på små galgar som hänger på tavellisten. Jag skulle egentligen vilja ha en knoppbräda här men vi får se.. I hyllan fullt med böcker, lego i 'legoklossarna' och andra leksaker.. Egengjord anslagstavla där b.la de senaste konstverken hänger.  

Den blåa kronkroken ska upp- nånstans...

Ja förvaring förvaring. Jag tycker inte att han har nå bra förvaring men i ett av de inbyggda skåpen har han iallafall en massa spel, pussel och ritgrejerna och en massa annat. Smidigt att kunna dölja (och gömma för lillebror). I de 2 andra skåpen förvaras alla kläderna.

Tro nu inte att hans rum alltid ser ut så här- observera att barnen är på förskolan, att mamma har städat och hunnit fota innan kaoset :)

Charmtrollet själv, som leker med brandhjälmen och "jobbarhandskarna".

Ja det fick bli en liten titt i storebrors rum idag, har inte så mycket annat inspirerande på gång. Inte just nu iallafall. Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch, sätta mig med en tidning på altanen, där det just nu är 35 grader!, och njuta lite av livet. Snart kommer pojkarna hem!

Tack för goa hälsningar ni skickar, och särskilt tack till Ann-Sofie, kul att du gillar min lilla blogg :)
KRAM


4 kommentarer:

Älskade pion sa...

Vilket härligt inspirerande rum,me like.;)Gillar dold förvaring och lådor att "gömma" saker i.Ha en skön dag./kväll Kram Ulrika

Barn & Inredning sa...

Vilket härligt rum han har. Verkligen inbjudande till lek.Så himla fint....

Så skönt att du blivit bättre. Så att du kan få ha en skön helg....

Önskar dig en go kväll,kram Malin

Hem & Drömmar sa...

Så fint rum fyllt med härliga leksaker för en liten riddare ;).
Skönt att du känner dig på bättringsvägen.
Kram Ing-Britt

creando sa...

Ha, ha, ha. Nej, det är ingen av oss bloggare som tror att det alltid ser ut som på bild. Vi vet ju :)

Fint har han det lillkillen. Och stjärnor på väggen, precis som min dotter. Snyggt, tycker jag. Kul att se en kille till som älskar utklädningskläder. Det har mina ungar alltid älskat. Och gör delvis fortfarande. 15-åringen kanske inte precis springer runt med lejonkostym här hemma, men är det någon tillställning där man får spöka ut sig så hänger han på. :)

Kramar Kicki