Sidor

29 januari 2012

Ibland står det stillNya linnegardiner, köpta på Ica maxi (syns inte så där jättebra kanske men ljust och fint är det)

Finn ett fel- ja inte är det julafton idag, men den där kattkalendern glömmer jag alltid bort och jag använder en vanlig kalender för att ha koll på datum :)

Söndag idag och jag har precis läst färdigt Sjöbergs bok. Den var väldigt svår att lägga ifrån sig, det tycker jag överlag att det är när en bok är intressant. Man vill helt enkelt veta hur det går och hur den slutar. Jag har alltid älskat sport, det är något extra när det kommer till större mästerskap och när representanter från Sverige är med. Jag tyckte då och tycker idag att Patrik Sjöberg är en av våra största idrottstalanger, och jag kan förstå att det är lätt att smutskasta en känd och offentlig person (som dessutom är starkt verbal av sig och "tar inge skit"). Dessutom påminner han så väldigt mycket om min bror så man kan inte annat än gilla honom :)
Läs boken!

Nu var det inte meningen att göra en bokrecension men eftersom jag precis läst färdigt boken är det det som ligger främst i huvudet. Tobbe och Viktor var iväg på fm så jag passade på att fota lite, nu när det fanns tid och ljus. Tar kameran i hand och tänker; va fasiken ska jag fota då? Här händer inget nytt varken på renoverings eller inredningsfronten.
Jag vet att många bloggare går i svackor, ibland har man mycket att fota/blogga om ibland är det helt dött. Tomt på inspiration. Många visar bilder i repris på sina bloggar, alltså tar samma bilder på samma föremål eller latvarianten, visar en gammal bild från arkivet ;)

För egentligen skulle bilderna ovan kunna vara gamla från arkivet, just för att inget radikalt har hänt, inga nyköp, inga ommöbleringar osv (ja förutom de nya gardinerna).
Ibland... står allt bara still!

Hoppas ni har en fin söndag, här skiner solen och vi ska nu ut och grilla korv!
Kram

6 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Mysiga köksbilder!

Mvh
Frida

Barn & Inredning sa...

Fina bilder. Riktigt fint!!

Jag har hamnat i den svackan. OCh som du säger inget händer. Tror vi alla väntar på vårens härliga ljus och ny inspiration.

Kram Malin

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Är också inne i samma svacka som du skriver om..

Orken att fixa om har inte kommit tillbaka ännu..

Ha en fin söndag!
Kramen Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Tycker dina bilder är jättefina...tror att inspirationstorka har med årstiden att göra...i bland skäms jag över mina inlägg och tycker att allt liknar ankskit. Men sen tänker jag att det faktiskt finns både kända och okända som kikar och ger gulliga kommentarer. Dessutom är det som en slags dagbok som man kan titta bakåt i...Jag skulle bli jätte ledssen om alla bloggar plötsligt försvann, får så mycket ideer,tips,inspiration och glädje av dem.
Kram Annika

Tina sa...

Har läst boken och blev lite tagen av hans berättelse..bor ju i samma stad och här talas det mycket om den.
Dina köksbilder är så fina, gillar mycket där!

Kram o ha en finfin dag

Jenny sa...

Hej Helena!
Vad fint du har det i köket!

Ja, ibland är det svårt att hitta något nytt att visa på bloggen..tycker att man redan visat allt ur alla möjliga vinklar;)

Ska läsa Patrik Sjöbergs bok, den verkar bra.

Ha en fin start på veckan!

Kraam Jenny