Sidor

28 januari 2012

Lottas Boutique


När jag var borta på utbildning i veckan så blev jag tipsad om en liten mysig affär som ligger i Tillberga, strax utanför Västerås. Där säljs det både kläder och inredning och affären har visst funnits i 8 år (och NU fick jag höra talas om den, jaja). Butiken heter Lottas Boutique och är ni i krokarna så gör ett stopp där! Speciellt om ni är ute efter fina och prisvärda kläder. Jag köpte 3 plagg på rean, ta 3 betala för 2. Så nöjd! Hade jag haft mer pengar så hade jag nog shoppat mer hihi. HIT åker jag fler gånger, älskar när man hittar små guldkorn.Visitkortet ligger på en sjal som jag köpte. Ursäkta de kassa mobilbilderna :)

Efter detta stopp så åkte familjen till IKEA och butikerna som ligger där omkring så jag är väldigt nöjd med dagens lilla utflykt till affärer som jag uppskattar! Mannen köpte sig ett spel och barnen fick ett rör med bilar i (99 kr) så jag tror alla är rätt nöjda med dagen, hehe.


4 kommentarer:

Helena sa...

Vilken trevlig liten butik du hittat. Synd bara att jag har så långt dit :) Hoppas du har en trevlig helg! kram

Hem & Drömmar sa...

Ser ut att vara en riktigt mysig butik. Ikea i Västerås har jag länge velat besöka men inte lyckats övertala mannen ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Vardagens guldkorn sa...

Ååååå, jag har en kompis som bor i huset bredvid butiken men det har alltid lyckats varit stängt när vi varit hos dom. Jag vet att hon har hittat mycket fint där. Får helt enkelt PLANERA ett besök ;0)
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Linda

Lottas Boutique sa...

Hej Helena!

Tack för de fina orden! Kul att du uppskattade butiken. Varmt välkommen igen! Mycket snyggt på gång hem bl a ifrån Cream. Håller just på med min e-butik, så snart blir det lätt att handla där också om man bor långt ifrån!
Häln. Lotta
Lottas Boutique