Sidor

30 januari 2012

Korv och kofta
Igår grillades det korv ute, det var ju helt underbart väder med sol och snö (jaja fastän jag egentligen längtar till våren nu). Så den lilla kolgrillen åkte fram på soldäcket och visst smakar väl korv med bröd mycket bättre ute. När det är sånt här väder då är det mycket roligare att fota t.ex, men det tar ju aldrig emot att fota sina barn, vet inte hur mycket bilder det finns på ungarna i datorn. Måste bli bättre på att framkalla! 
Många därute verkar ha samma 'problem' just den här årstiden, med inspirationen, bloggen osv. Men den kommer, eller hur?!

Idag har jag och barnen ledig måndag och när min mamma kom förbi passade jag faktiskt på att smita iväg en sväng. Åkte till Rusta, H&M och Lindex för lite shopping (mest kläder till barnen blev det). När jag var in på Lindex hittade jag en dösnygg kofta som jag var på vippen att köpa men.... lite för dyr för min plånbok (men jag kan ju såklart önska mig i födelsedagspresent ;) hihi).

Lindex, 499 kr


Kram!

6 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hej!

vilka härliga bilder på era sötnosar! Grilla korv ute är ju perfekt lunchmat - vår envisa dotter tycker inte om korv, vilket är lite tråkigt eftersom att det är så lämpligt!

Ha en fin dag!
Kramen Jenny

Lena sa...

Så mysigt med korvgrillning.

Jag provade Lndexkoftan igår och tyckte inte om den. Den ska knytas fram och då blev den bylsig och stor framtill, inte fint alls! Fin på bild, men inte på mej.

Kramar

Hammarsbacken sa...

Härligt med korvgrillning ute när det är så vackert väder. Du, den koftan var ju hur snygg som helst. Hm, kanske skulle ta en tur till Lindex i morgon...
Kram Sonja.

Älskade pion sa...

Vad mysigt att grilla korv,maten smakar faktiskt godare ute.Men guuuuuuuuuud,vilken snygg kofta.Trodde först att det var en Odd Molly eller nåt,såg så ut.;)Får nog ta mig en tur till Lindex innan helgen.Kram Ulrika

Svarta tassar i vit soffa sa...

Mysigt med korvgrillning ute.
Den där koftan var ju riktigt snyggt... håller med Älskade pion... trodde oxå att den var en Odd Molly. :)
Runt bord är det bästa i ett litet kök tycker jag.
Kram
Jenny

Barn & Inredning sa...

å så härliga bilder....
Extra gott att äta ute :)¨

Koftan är riktigt fin- Den skulle jag också viljat ha :9
Kram Malin