Sidor

15 december 2011

Hemma

Skridskorna (loppis 20 kr) från förra året hänger här på stolen ute på altan. Här där jag egentligen vill ha en gran ståendes! Jaja jag vet himla tjat om den där granen :)


Ovanför matbordet hänger en gren med ljuslyktor och jag har även hängt upp två glaskulor med belysning, få se ikväll hur det ser ut tillsammans med levande ljus..


en girlang köpt på Willys för 10 kr (2 meter). Testar lite bara...


Jahapp då var jag hemma igen, med två förkylda barn som inte har sovit i natt (inte jag heller). Konstigt det där med sjuka barn, snoret må rinna i floder, dom hostar lungorna ur sig men ändå är det full speed som ingenting vore annorlunda. Kanske är dom "friska nog" för förskola eftersom dom inte har feber, men jag går på allmäntillståndet, sömn och hur dom äter. Better safe than sorry :) Vi kan skrutta runt hemma i pyjamas istället för att riskera att dom blir jättesjuka till jul.

Jag borde det ena och det andra men jag tror nog det blir mys i soffan med ungarna och titta på Cars 2- för femtioelfte gången typ :)

Tusen tack till er som kikar in här och lämnar spår efter er, jag vet ju hur mycket det är att göra nu inför julen. Att dessutom hinna fota, blogga och kommentera är ju helt amazing :)

Stor kram på er!

7 kommentarer:

Lena sa...

Blir glad när jag läser att du kollar allmäntillståndet i stället för att låta termometern bestämma om barnen ska vara hemma.
Ibland kommer våra små till förskolan när de sovit dåligt, föräldrarna berättar glatt att barnen varit vakna sedan klockan fem! Eller när snuvan rinner oavbrutet, näsan är helt igentäppt, hostan rister i kroppen hela tiden..

Det är lätt att föreställa sig hur de känner sig och de sliter hårt för att orka stunden fram till vilan (och då kanske de inte kan sova bra).
Några av dem reagerar med att hela tiden hamna i konflikt med vännerna...vi låter de som behöver sova, men är man närmare två år kämpar de för att hålla sig vakna...svårt att koppla av när barn leker i närheten...

Så jag kan beundra dej för att du tittar på Cars femtielva gånger!


Så fint du gjort på altanen!

Kramar

Hemmavid sa...

hejsan vännen!

Jodu. jag håller med dig. Bättre att hålla barnen hemma en dag extra så att de blir riktigt friska och krya..

Det är ett helt annat tempo på förskolan än hemma - och även om de är relativt pigga hemma - och feberfria - så betyder det inte att de orkar med en dag på förskolan!

Låter mysigt att skrota omkring i pyjamas...

Kramen Jenny

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Åh, vad jag känner igen mig... Här har Cars2 nog visats femtioelva gånger under tiden vattenkopporna härjat.. Men vad ska man göra? Det är ju bara att "go with the flow" och mysa..
Superfina bilder du bjuder på!
Kram Marie

Rapport till Vänfors sa...

Jättefina bilder...
Var du hemma med dina små snorisar, passa på att ta det lugnt (så lugnt det nu går)tills alla är helt friska.
Kram Annika

Helena sa...

Jag har inte sett cars 2 överhuvudtaget :) Men däremot har jag/vi en julgran här hemma nu! Tycker din altan är jätte fin och den lilla granen gör sig bra där i hörnet också! kram

Jenny sa...

Först, kram tillbaka!
Kämpa kämpa på med förkylningar, kommer ihåg hur det var när barnen var små...
Superfina bilder, gillar skridskorna! Kanske skulle ta och leta efter det också, nu när jag hittat så fina skidor...
Jag gillar loppis och vad man kan pynta och fixa, du har ju fixat jättefint, grenen är ju super!!
Ha en mysig fredag, ta hand om er, kram Jenny

annashusidingtuna sa...

Hej!
Klart att du ska ha gran på altan, jag kan tipsa dig om att utanför maxi(erikslund var jag på) har de superfina granar, jag var på både blomsterlnadet och bauhaus som brukar vara säkra kort i gran sammanhang men ujujuj vad fula granar de hade....
Höll på att ge upp...
Du förresten den där fikan???Lite mycket nu inför jul men senare när det lugnat er sig måste vi ses, eller hur?
Kram kram Anna