Sidor

14 december 2011

No stress

En liten julig krans pryder den hemmagjorda tidnings/pappersförvaringen i köket (mannen är ju plåtslagare)


och samma bricka med ljus och julros på köksbordet som jag har visat tidigare. Ljusen får agera adventsljus även om dom saknar siffror :)

Clementiner i äggkorgen, och det går åt clementiner här kan jag lova, barnen mumsar mest!

Men hallå vart tog den lilla snön vi hade vägen?! Nu har jag tappat julkänslan igen men hoppas den återvänder när jag stökar och bökar i helgen igen. Altanen måste städas, en liten gran (äkta helst *blink blink* älskling) måste fixas, julhandlas, julklappar skall slås in osv osv. Uj man har visst ALLT kvar att göra känns det som!
Men inge fara, jag stressar inte, det som blir gjort blir gjort det andra får vara. Håller bara tummarna att barnen håller sig friska!

Hoppas ni tar julestöket med ro!

Kram

5 kommentarer:

Helena sa...

Jag tar verkligen julstöket med ro. Fixar med nått litet varje dag men nu börjar allt bli färdigt. I morgon ska vi ut och leta gran. Kram

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Vad häftigt du har pyntat i makrillsburken ;). Det är så kul med lite oväntade små arrangemang.
Önskar jag kunde ha samma lugn som du inför julen.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Lena sa...

Jo då, här tar jag det så lugnt att inte en julklapp är inhandlad, inga julkort skrivna...men jag tänker INTE känna stress!
Det är ju mer än en vecka kvar!

Kramar/ Lena

pirkko sa...

barner är nog friska men mamman brykar ha feber på julafton.kram mor

Linda sa...

Frågade manen här hemma om en riktig gran i år.. Fick avslag, barr, barr, BARR! Så vilket år som hellst va? Hmm- undra om man kan "låna" en från skogen och den bara "råkar" ramla in genom dörren? *blink blink*