Sidor

16 december 2011

Jul på hyllan

Lite juligt på övre kökshyllan...

..och på den undre hyllan sitter min tomtelisa :)

Ännu en lugn dag hemma med barnen, nu har dock lilleman fått feber, plutten. Får verkligen hoppas att dom inte blir långvarigt sjuka och att dom får vara friska på julafton (till skillnad från förra julen).

Jag hittade min tjejtomte i matkällaren här om dagen- konstigt, jag som trodde att allt juligt har legat i julkartongen/påsen. Så nu har hon hamnat i köket och utöver henne så har jag tre andra mjuka tomtar, jag som inte har sett mig som en "tomtetjej". Nu vill jag bara ha fler söta tomtar och få mig en samling :) Fast mailegtomtarna har jag fortfarande lite svårt för, tycker dom är lite läskiga haha.

Jag har gjort lite mer julgodis idag som nu står ute och svalnar, bäst att lägga dom i en burk och gömma undan- annars tar allt sånt slut här innan julen ens är här. Och så har jag skrivit julshoppinglistan, ujuj den blev lång.

Nu ska vi dricka irish coffee här (fast jag tar min med baileys), det blev grädde över från gårdagens pannkakor för här hemma gillar barnen inte pannkakor (dom fick annat istället).

Ha en trevlig kväll!

2 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Hoppas verkligen att barnen hinner pigga på sig ordentligt innan jul!

Så söt hon är din fina tomtelisa!
Jag är lite periodare när det gäller tomtar.. vissa år har jag jättemånga framme - och vissa år så är det bara några som får komma fram...

Har inte riktigt bestämt mig för hur vi ska göra i år.. Vi får se när vi börjar kika i julpyntet i helgen...

Kramen Jenny

Rapport till Vänfors sa...

Fina bilder, ser så mysigt ut. Jättefin liten tomtenissa du har:)
Kram Annika