Sidor

6 november 2011

Burkar och glas

Blombuketten som jag fick av mannen började hänga lite så jag räddade dom som gick att rädda och flyttade över dom till en mindre "vas", en gammal uncle ben's glasburk. Man tager vad man haver- man ska inte slänga allt så säg! Jag kan lova att jag har jättemycket gamla barnmatsburkar sparade- det blir fina lyktor det :)


Vi brukar inte ha "lull-lull" på köksbordet, dels för att vi har barn och sen tycker jag att det är så drygt att flytta bort när man dukar bordet, för att sen lägga tillbaka osv. Men denna helg har jag flyttat runt på köksbordet, testat olika lull-lull lite här och där. Jaja, vi får se hur det blir i slutändan. Jag gillar iallafall dom vita ljuslyktorna som jag köpte på Rusta!

Denna söndag ska mannen greja med värmesystemet (igen) och jag har inte bestämt ännu vad jag och barnen ska göra. Friska är vi allihopa iallafall. Imorgon har vi dessutom ledig måndag så vi har varit 'långlediga' om man nu kan kalla det så eftersom Viktor har varit sjuk.

Ha en skön söndag!

3 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Vad härligt med en dag utan planer!
Vad gjorde ni med dagen?

Vi tog en lång sovmorgon, och sedan passade vi på att grejja lite ute när vädret är så skönt! det har inte varit ngn sol här, men det har ändå varit varmt och härligt!


Kramen Jenny

Jenny sa...

Hejsan! Fina ljuslyktor! Och ja, jag gillar också glasburkar! Jag hängde upp ett par i ett träd i somras med lite ståltråd, superfint.
Ha en mysig måndag då, kram Jenny

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Tackar för tipset med korgen! dottern tyckte oxå det var en kanonidé, så nu blir det till att virka...
Håller med dig o "lull-lull", visst är det fint, men inte helt praktiskt ;)
Kram Marie