Sidor

7 november 2011

I'm dreaming of..
googlade bilder

God morgon!

Jag försökte hitta en bild från Hemtex som var med på reklambladet men nä. Hittade en massa andra fina julinspererande bilder istället. Jag får nästan lite ont i magen av hur fint ANDRA får till det, hur har dom råd med allt tänker jag. Jag skulle också vilja buffa upp med fårfällar och renskinn, kuddar, lull-lull mm men hur ska jag ha råd med allt?!
På önskelistan står just renskinn och fårfällar men det är ju knappt så man har råd med EN, hur mysigt blir det bara med en. Volym tänker jag. Den där gosiga och ombonade känslan men plånboken räcker inte riktigt till.
Eller har ni tips på vart det kan finnas "billiga" skinn och fällar?!

Idag blir det nog en tur till IKEA!

6 kommentarer:

Helena sa...

Fina bilder du hittat. Ja, tänk om man hade pengar att fixa precis som man vill.. Åh vad roligt det skulle vara. Fast på andra sidan så får kreativiteten arbeta lite mer när pengarna tryter. Ha en fin dag! Kram Helena

Jenny sa...

Hej! Förstår precis! Jag vill också!! ;) Fårskinnsfällar står långt upp på min önskelista! Jaha, IKEA, bara sådär ;)
Jag sitter och väntar på att min syster ska höra av sig, hon har/ska snittas och få sin tredje dotter idag! Så jag kan sticka till stan och shoppa lite bebiskläder och hälsa på dem ikväll!
Ha en mysig ledig dag, själv har jag tagit semester både idag och imorrn.
Kram Jenny

Jenny sa...

Hej Helena!
Fina bilder! Undrar oxå hur de har råd..skulle vilja ha fårskinn jag med men plånboken tillåter det inte just nu:)

Såg att IKEA har billigare varianter, du kan ju kika om du ska dit idag:)

Kraam Jenny

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Ja så där skulle jag oxå vilja ha det men inte är min plonbok heller så verst tjock så jag får nog njuta av dina bilder iställe.
Kanske tomten kan komma med några fällar till dig om du skickar en fin liten önskelista ;).
Ha de gottt, kram Ing-Britt

annashusidingtuna sa...

Hej!
Att den där plånboken alltid ska vara så himla tunn....samma är det här, kanske får du som ngn mer skrev önska av flera att du vill ha såna fällar? Kanske får du då några men av olika personer??
Ha en bra måndag.
Kam Anna

Hemmavid sa...

underbara bilder!

Men tyvärr så är skinn så dyra..
Kanske kan du önska dig ett i julklapp - under flera år - och så om en sisådär fem, sex år kan du piffa till det ordentligt...

Vi har två renskinn, men tyvärr så släpper de så mkt hår så de går inte att ha inne. Vi använder dem ute i skoterkälken och på vinter utflykter istället.

Kramen Jenny