Sidor

5 november 2011

Grå lördag


Det känns verkligen höstigt och grått därute fastän det är november (vintermånad i mina ögon). Det är inte många löv kvar på vårat päronträd och löven ligger överallt på soldäcket.


Igår träffade jag en bloggvän, Anna, och fick se hennes jättefina hem PÅ RIKTIGT- tack Anna för fikat och för att jag fick komma! Vi pratade om ditten och datten och frågan kom vad min man jobbar med. Inget konstigt med det, min man är ju plåtslagare men är utbildad möbelsnickare- vilket borde vara en lycka för mig. Mja, det är inget han längre lägger så mycket krut på då det finns annat att göra ;)
Men chiffonjen i vårat sovrum är ett av hans hantverk (som han gjorde under sin utbildning).


Efter besöket hos Anna kom en annan Anna och gjorde mig sällskap igår kväll. Vi kikade på Idol och jag tycker Moa är grymt bra alltså!

Viktor mår väl hyfsat okay idag, jag tror inte att han har feber- han och lillebror springer fram och tillbaka just nu så att såå himla sjuk kan han väl inte vara! Konstigt det där när barn blir sjuka att dom kan vara så pigga ändå.

Det är ca 50 dagar kvar till julafton och alla barnens julklappar är klara (ska bara slås in). DET känns himla skönt att ha det momentet avklarat. Dock är det barnens kusiner kvar som jag måste hitta något till. Och mannen kanske ska få sig nått också ;)

Hur ligger ni till med klapparna då? Eller väntar ni till sista stund (som min man gör haha).

5 kommentarer:

Älskade pion sa...

Ville bara kika in och önska dig en skön helg.nej,jag har inte börjat julshoppa än,jag är nog som din man "sista minuten" människa.;)Kram Ulrika

Helena sa...

Jag har inte köpt en endaste julklapp ännu. Jag är alltid ute i sista minuten, typ dagen före julafton! Förutom stressen och paniken är det sämsta med det att det har en förmåga att bli rätt dyrt. Tänker alltid att jag ska planera annorlunda kommande år... men än har det inte hänt :) Hoppas du har en trevlig helg! kram Helena

Barn & Inredning sa...

Så duktig din man är!! Super fin..
Oj så flitig du är...julklappar klar till barnen. Jag har inte äns börjat....Jag gör inte sista stund men slutet av november kanske. Oj det kanske räknas som sista stund...hehe
Ha en skön kväll
Kram AMlin

Grodmamman sa...

Vacker chiffonje!
Båda våra barn fyller år i november, så här köps det både födelsedagspresenter och julklappar samtidigt!:) Än har det inte blivit något shoppat, men jag och dottern har varit på stan och då har hon visat vad hon önskar sig.
Kram

Rapport till Vänfors sa...

Nej, inte en enda julklapp är inhandlad.
På gott och ont så vill våra fyra barn (17-20 år) bara ha pengar. Känns lite märkligt men vi gör 4 kuvär varje jul...sen blir det naturligtvis choklad och sånt. Nästan alla paket är till mig och min Christer. Känns lite trist men vi har fått order:(

Kram och tack för ditt goa inlägg hos mig när jag kände mig lite skruttig. Annika