Sidor

14 maj 2011

Mannens biorum!


Då så- ett NÄSTAN färdigt biorum- det är fortfarande finliret kvar men jag kunde inte hålla mig längre- bilderna måste ut haha! Gardinerna är inte klara dom är bara provisoriskt uppsatta, det ska sys och en kant ska fixas till så den går ända upp i taket (inge ljusinsläpp här inte!). Tavla/tavlor med filmmotiv ska upp ovan soffan. Till höger om tvn ska KAMINEN stå sen- och element ska ju installeras!
Och sen har vi ju en del till att visa- "sällskapsdelen" med bord och stolar som är på motsatt sida (där jag står och tar bilderna) men det får jag visa en annan gång.

Renoveringen
NU är det ETT rum men från början var det tre "rum" så vi har slagit ner alla innerväggar. Vi har tagit ner innertaket som var, slitit ut den gröna heltäckningsmattan och börjat om från början. Vi målade tre väggar vita och även golvet målade vi vitt. "Fondväggen" där tvn hänger målade vi svart. Vi köpte ett svart "plocktak" för en ljuddämpande effekt- och för att mannen tyckte det var snyggt haha.
Ja och sen har vi har vi bara inrett- i vitt, rött och svart. Det var svårt att hitta nån snygg tvmöbel som döljer alla sladdar så Tobbe gjorde en egen som lackades svart. Så allt det svarta nästan "smälter in" med den svarta väggen.
Mycket är från IKEA (schäslongerna, mattorna, kuddar) och tyget till gardinerna köpte vi från Panduro. Allt elektroniskt- fråga Tobbe :)

Och ser ni -lite kuddar, filt och fårfäll och även ljus har fått komma in i detta annars så grabbiga rum :)
Och mannen hälsar att det är grymt ljud och bild på tvn! Och ja, jag klagar inte när jag har suttit och kikat på film härnere- och ikväll ska vi kika på Melodifestivalen här nere!

7 kommentarer:

Vardagens guldkorn sa...

Å va coolt det blev! Snyggt med svart/vitt/rött! Som gjort för mysiga filmkvällar när barnen har somnat =0)
Linda

Grodmamman sa...

Snyggt det blev! Kan tänka mig att det är jätte mysigt att sitta där och titta på film eller tv.
Kram

Ida sa...

Wow, kul att få se reslutatet. Det blev verkligen ballt ju!

Hammarsbacken sa...

Men vad lyxigt med ett biorum. Härligt. Och jätte snyggt inrett. Kram Sonja.

Systrarna Hjertén sa...

WOW!!!!!

Detta inlägg ska jag INTE visa för min man, då blir jag nog av med nått rum i källaren...

Mvh
Frida

Rose Cottage sa...

Snyggt!
Jag ska inte heller visa min man detta, vi har ingen källare,men lite oinredd vind kvar och det har jag andra planer för, men det kan ju vara praktiskt att han fick ett eget rum så jag slapp höra allt hejande när det är fotboll och alla snygga kommentarer om fel spring och domare!
Ha en bra ny vecka, kram Ulrika

vita hjärtan på tråd sa...

Ja så grymt fint och bra det blev!!
Så mysigt! Jättefint inrett! Ja visst får man en chock då mannen säger att det vore bra med fler kuddar!!!:)

Vad skönt med en SPA helg oxå förresten! Man behöver verkligen få stanna upp i vardagen lite!

Ha en superbra dag eller vecka förresten!!

Kram Linda