Sidor

12 maj 2011

En lång dag

vårat äppelträd och nedan vårat päronträd :)


Det känns som var och varannan blogg handlar om blommande träd, blommor, växter- ja våren generellt men den ÄR ju så efterlängtad! Det här är belöningen efter en låååång och kall vinter :)

Idag har jag haft en lååång dag på jobbet, och även om jag började kl 09 så väckte Hannes hela huset vid ca kl 05. Och jag har inte förmågan att kunna somna om- inte så lätt iallafall. Och i ett litet hus med TVÅ busiga barn- nästan en omöjlighet. Men men upp och iväg ändå!

När jag kom hem från jobbet så fick jag se och sitta i våra nya schäslonger (den sk soffan) nere i biorummet! Det ÄR verkligen ett coolt biorum- och på lördag ska vi sitta där och kika på Melodifestivalen- mys i STORA soffan, med STORA tvn och med en STOR skål snacks haha. Och med en massa tända ljus och massor av filtar/täcken (eftersom vi än så länge inte har element nere i källaren).

Hur som helst, nu ska jag läsa lite bloggar och kika genom lite intressant reklam som kom med posten medan Tobbe nattar Viktor. Jag gissar på att det blir en tidig kväll!

Tack förresten för era söta kommentarer, jag blir så glad när ni lämnar ett spår efter er!

1 kommentar:

Systrarna Hjertén sa...

Ser underbart ut med vilstolarna och blomsterprakten!

Mvh
Frida