Sidor

11 maj 2011

Lekkojan
Barnens rutchkana/koja är nästintill färdig och Viktor stortrivs! Här kan barnen leka, gömma sig, leka kiosk eller laga mat- som Viktor gör på bilderna. Det är så kul att han fortfarande gillar sitt minikök i sitt rum och att han även ute vill hålla på att fika, laga mat, äta tårta och allt vad han nu hittar på :)
På baksidan av kojan/huset har jag tänkt sätta upp en "bensinslang" i form av en gammal trädgårdsslang så han kan tanka sin bil och traktor (eller sin trehjuling). Sen får vi se om jag ska "inreda" nått därinne också men inte just nu iallafall. Men det finns möjligheter iallafall- det är bara fantasin som sätter gränserna!


4 kommentarer:

Jenny sa...

Vad fint det blev! Förstår att han har fullt upp! Hm, förstår också att du vill piffa lite mer, men tror att han klarar sig. Det där med tankningen var ju en kul idé!
Jag vet inte vad jag ska säga om tidningen, den är väl sådär, det var ett erbjudande, så jag har bara ett par nr. Väntar på premien, kommer inte ens ihåg vad det var... ;) Typiskt mig, tihi! Däremot så var deras nya tidning; Country Life bättre... !
Kram Jenny

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad fin blogg du har.

Är du på jakt efter blommor som tål mycket sol så kan jag rekommendera flera. Vi har vår baksida i stekhett söderläge och där klarar sig bara vissa plantor. Mårbacka pelargoner trivs utmärkt (alla pellisar faktiskt), rosenskära, tagetes, luktärt, krasse, snöflinga, million bells, verbena, nejlika, dahlior mm. Sen så klar tomater.

Hoppas du hittar nåt som passar

Kram Teres

Hammarsbacken sa...

Vad fint. Tänk om man hade haft något sådant när man var liten. Kram Sonja.

Luna D Sign sa...

Jag kommer ihåg när man lekte kiosk, gjorde geggamoja och ville att alla skulle komma och köpa. Hoppas han har lika roligt som jag kommer ihåg att jag hade.
Kram Malin