Sidor

23 mars 2015

Påsken närmar sig

 
Köpte ett så sött påskägg till mig själv, vad ska jag fylla den med månntro :)
 
Måndag!
Idag håller skolor och förskolor stängt eftersom personalen har kompetensutveckling. Och eftersom jag är 'fröken' får jag inte vara ledig och hemma med barnen, den förmånen får istället min man dessa dagar. Idag har jag och mina kollegor arbetat med något jag verkligen brinner lite extra för- lärandemiljö/miljön på förskolan. Jag har ju ett visst intresse och öga för inredning, den fysiska miljön, layout mm ;)
Vi har besökt varandras förskolor/avdelningar och gett positiv och konstruktiv feedback, och vi själva fick väldigt bra respons. Känns himla roligt men så har vi jobbat väldigt mycket med innemiljön denna termin. Kul att det syns!
 
Så jag känner mig så där härligt speedad, glad och energisk nu ikväll. Så varför inte ett blogginlägg tänkte jag hihi. Medans jag skriver tittar jag med ett halvt öga på hockeymatchen (Vik-Rögle). Lite av en 'måstevinnamatch', vi vill ju komma upp i SHL.
 
Inser att påsken närmar sig, och jag är inte så mycket för lull-lull just på påsken för jag tycker det är en så kort högtid. Pyntet hinner precis fram innan det ska bort igen. Men lite påskris brukar det bli och så brukar barnen få greja med nå pyssel :) Hannes fyller 5 år precis efter påskhelgen så vi har lite att fixa inför det också.
 
Nepp nu ska jag äta lite mörk choklad och göra mannen sällskap i tv-soffan och se klart matchen!
 
Kram
 

Inga kommentarer: