Sidor

21 mars 2015

38 och nytt jobb!

 
Hej hallå!
 
Oj vad det var länge sen som jag bloggade. Förvisso är det smidigare att instagramma (vilket jag gör desto flitigare) men att det inte blir mer bloggande är nog främst kombinationen dator (laptop) och kamera. Vet inte varför, men jag gillar inte att blogga med mobilen. Vill göra det the old fashion way :)
Hur som helst, MYCKET har ju hänt sen sist jag var här (nähe). Bland annat har jag hunnit fylla hela 38 år. Den finfina knubbiga vasen på bilden ovan fick jag från min man, bara såå snygg! Sen så beställde jag en öltårta till min tjejfest, och visst fixade han även det;

 
En svart ställning "snickrade" han ihop och fyllde den med en av mina favoritöl. En kul detalj/grej att ha på festen! Den kommer nog användas vid fler tillfällen :)
 
Sen så har jag fått nytt jobb! Inte för att jag aktivt har sökt mig bort från förskolans värld (även om tanken har funnits där- men senare i framtiden). Men det kom en möjlighet nu och med många rekommendationer och 'pushar' så tog jag chansen. I höst kliver jag in i skolvärlden och börjar att arbeta i förskoleklass- med 6-7åringar! Det ska bli otroligt roligt och spännande och jag känner mig supertaggad och redo! Min äldsta son kommer att börja 1an på samma skola, och om ett år börjar min yngsta son i förskoleklass, men det finns ju fler klasser så jag ska nog inte behöva ha min egen son i min klass :)
 
Jag hoppas kunna få mer tid till bloggen, för jag tycker ju det är så roligt att skriva! Så jag säger på återseende, under tiden finns jag på instagram (ullvi32)
 
KRAM
 
 
 

Inga kommentarer: