Sidor

30 december 2014

Lite guldkorn från 2014

Under våren/försommaren åkte jag och mina tre tjejkompisar till "vårt" Kroatien i ett par dagar. Dagar utan man och barn där vi bara va, åt och drack gott, sol och bad, manikyr/pedikyr och njöt av vackra Kroatien med trevligt sällskap!
 

 
 
2014 var också året vi blev med husvagn- och vilken sommar det skulle bli....!
 

 
Innan huvudsemestern började vi med en vecka i Båstad, där vi fick bo i min "Norgefamiljs" sommarstuga (typ dubbelt så stort som vårt hus haha). Härliga dagar där goda vänner till oss kom ner och firade midsommar med oss.
 
 
Jag och min darling fick några kvällar/nätter med barnvakt där vi kunde umgås på tu man hand. Bland annat en kryssning till Åbo blev det. Skönt med egentid.

 
Mitt hjärta och jag


 
Lite bad i grannens pool.
 
 
Blev mycket bad den här sommaren... Här hos bästa vännen Linda

 
Sommaren 2014 alltså. 2 veckor på vift med husvagnen i absolut bästa väder. Vi började i Västervik och avslutade i Göteborg. Astrid Lindgrens värld, Liseberg mm. Och glass i stora lass.
Jag är verkligen lyckligt lottad att ha dessa 3 underbaringar i mitt liv! Ni är mitt allt!

 
Dom bästa killarna i hela världen!

 
Dom spelade så sjukt mycket fotboll den här sommaren, ja hela det här året. I Göteborg fick vi åka spårvagn och leta efter fotbollsplaner :)

 

 
Hannes lärde sig att cykla....

 
Coola killarna igen
 
 
Jag vann biljetter via mitt jobb till Kokpunkten, Västerås (och Sveriges) första actionbad. Våra killar kanske lite för små än, men dom tyckte det var roligt. Jag gillade spa avdelningen bäst haha.

 
Den här killen fyllde 6 år i somras och började skolan, förskoleklass. Och tappade tänder på löpande band. Tiden går verkligen fort!
 
 
Året jag blev fast anställd på världens bästa förskola (förskolor). Suveräna kollegor! Bland annat åkte vi hit, Aronsborg i Bålsta. Bra föreläsning, bra mat, mysigt ställe och härligt umgänge! Sova själv (och sova ut) på hotellrum och hotellfrulle på det, inte illa ;)
 
 
Hängde lite i Stockholm med våra "Kroatienvänner" (jaja de bor i Stockholm men vi har tidigare mest umgåtts i Kroatien där dom också har sommarhus). Mysig helg och trevligt häng!
 
 
Obligatoriska pepparkaksbaket, dock börjar Viktor bli så stor där lek med kompis är viktigt/viktigare. Men nån pepparkaka hann han också baka. Hannes bakade och jobbade däremot på som bara den!

Året jag knappt bloggade alls men däremot väldigt flitig på Instagram (ullvi32). Lull-lullar på som vanligt. Ibland har man tid och ibland inte...

 
Tomten kom i år också, julen firades hos min mellersta bror med familj.
 
Två saker som underlättade/underlättar småbarnslivet och vardagspusslet: matkasse och städhjälp. Guld värt kan jag lova, och mer tid till familjen och annat. Det handlar om att prioritera och vad som är värt att lägga pengar på...
 
Tankar inför nästa år; jag ska inte säga träning och kost (även om det borde vara självklart och naturligt) utan jag tänker mer generellt med livet. Tid. Jag vill få mer tid till livet. Alla har fullt upp med sitt, svårt att få till tid att ses, umgås. Vill man bli 90 år och ha alla vänner på Facebook och visa sina fina sidor (in och utsida) på instagram osv men ingen att träffa på riktigt? Ibland saknar jag att kunna ta en spontankaffe/fika med någon vän på stan eller hemma hos någon...
Och jag vill fortsätta att utvecklas, yrkes/jobbmässigt. Sätta nya mål, vad vill jag göra/bli om 10 år. Lite så. Jag känner mig verkligen inte nöjd och färdig. Vidareutbildning? Vi får se :)
 
Jag önskar er alla ett gott nytt år, vi ses 2015!
 
KRAM
 
 

Inga kommentarer: