Sidor

9 april 2013

Hur svårt kan det vara

 
-Jag vill prova att göra macarons, sa min man häromdagen.
-Okay.... svarade jag lite tveksamt och fundersamt (han som aldrig bakar och ogillar att jag bakar eftersom vi inte ska äta en massa onyttigheter hmm). Det verkar rätt svårt, la jag till.
-Äh hur svårt kan det vara, svarade han och så satte han igång. Att baka- för första gången under vår tid tillsammans- och han ger sig på macarons. Inte en sockerkaka, muffins, nej det ska vara en utmaning.
 
Och dom blev ju så jävla goda, jag blir imponerad och glad, men även förbannad att han kan och lyckas! Jag som inte ens ger mig på att göra kola till jul, eller göra en tårta för jag tycker det verkar svårt.
Själv är han inte helt nöjd, nej dom blev ju lite för fluffiga och höga, och så sprack några. Men dom smakade himmel vill jag lova!
 
Ikväll? Ikväll bakar han chokladbiskvier. Undra om vi håller på att starta/öppna ett konditori? För att citera min man; hur svårt kan det vara?
 
Men jag gillar't. Att han konstant överraskar :)
 
Hoppas ni har en bra vecka därute, det verkar dock tyst i bloggvärlden....
 
KRAM
 
 
 

4 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Wow, undrar just om han kan smitta av sig till min man som knappt kan koka snabbmakaroner;)
Det är ju hur roligt som helst att baka och visst är det gott med macarons. Det roliga är ju att de kan smaksättas precis som man vill och att man är nöjd efter en till kaffet.

Riktigt avis på att ha en bakande karl i huset, hoppas han fortsätter nu

Kram Teres

Jenny sa...

Jag har också tänkt provbaka, få se när jag törs ... Duktig man du har!

Kram,
Jenny

Grodmamman sa...

Wow, här har maken heller aldrig bakat. Jag ger mig inte på att baka macarons för att jag tror att det är supersvårt och biskvier...
Kram

Elin sa...

Verkligen supersnygga! Bra jobbat av Tobbe! Way mkt bättre än mina första försök. Tror han är en naturbegåvning.