Sidor

17 december 2012

Omflytt i hallen

 
Dagens (dåliga) mobilbild från hallen
 
Måndag!
 
En vecka kvar till julafton och min sista lediga måndag hemma med barnen, sen blir det att jobba heltid. Dessvärre är min äldsta son sjuk, och vi har haft en jobbig natt med krupp (falsk krupp eller vad det nu kallas och vad nu skillnaden är). Han är förkyld och har feber och så krupp på det, han hade det tufft i natt stackarn. Trodde ett tag att nu får han ingen luft och slutar andas men upprätt läge, dricka, hostmedicin och hålla honom lugn hjälpte...
 
Idag fick jag ett ryck, började röja upp i hallen och det resulterade i en liten ommöblering också. Rensa kläder och skor, sortera i lådorna, och lite julfint på byrån. Jag har beställt en matta till hallen att ha just här- jag hoppas iallafall att det kommer passa och se lika bra ut som i mitt huvud haha. "Problemet" är bara att hallen är L-formad och jag har bara köpt en (fanns bara i en storlek så en likadan på andra sidan hallen kommer nog inte göra sig bra). Jaja ni kommer att få se sen :)
 
Nä men om jag skulle fortsätta att städa/röja upp lite nu när jag liksom har börjat...!?
 
Ha en fin (sista) jobbvecka, kram
 
 
 

2 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Stackars liten hoppas han piggar på sig snart.
Vad fint du gör det och snyggt med lärkkvistarna.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Ida sa...

Här hade vi också falsk krupp fast natten mot lördag. Ni kan lika gärna stanna hemma hela veckan för nu går det magsjuka på dagis, inget man vill hatill jul direkt.