Sidor

15 december 2012

Inte länge kvar

 

 
Hejsan!
 
Jag kan knappt tro att det är lite mer än en vecka kvar till julafton, att jag bara har 4 arbetsdagar kvar innan vi sen är lediga i 16 dagar tillsammans. Jag tycker inte att jag har hunnit med nånting, men sen ser jag ju att nånting har jag/vi ändå så gjort. Lite julgodis (polkabräck, rocky road och choklad med rispuffar) och barnen har bakat egna pepparkakor och dekorerat butiksköpta pepparkakor (ja det blev så). Och Malin gav mig idén att göra en minivimpel utav tejp och snöre, det blir nog fler varianter, fint att hänga över en spegel, i barnens rum mm. Julklapparna i år blir nog också dekorerade med washitejp.
 
Och ser ni att polkabräcken nästan är slut, mmm det är min man det ;) Får nog göra en till sats för dom är superdupergoda! Jag använde mig utav Lenas recept så kika in där :)
 
Jaha sen är det städ och matlagning som står på schemat, sen hoppas hoppas jag att jag kan få mig en riktig gran att ha ute på altanen, då skulle jag bli riktigt lycklig (jag som aldrig har haft en riktig gran).
 
KRAM
 

4 kommentarer:

Jenny sa...

Polkabräck är otroligt gott, men jag tror inte jag gör någon i år. Har gjort kola, knäck, tryfflar och rocky road och jag tror det räcker. Det brukar bli lite köpegodis också ... Vad sött med minivimplarna!

Kram,
Jenny

Lantligt i Smultronbacken sa...

Gottigt. Här tog polkabräcken slut med, men de såldes på julmarknaden och inte ner i några av våra magar:) Tur att de går så fort att göra.

Härligt med långledigt över jul och nyår

Kram Teres

Hem & Drömmar sa...

Polkabräck är riktigt gott så jag förstår din man.
Visst har ni gjort en hel del, du har ju visat massor av gott och pyssel :).
Visst ska du ha en riktig gran och får du det är du garanterat fast sen och vill aldrig ha något annat. Tills det är dags för städningen av alla barr ;)).
Önskar dig en fin tredje advent, kram Ing-Britt

A House With A View sa...

Mmmm det där ser verkligen suuuupergot ut!!! Jättefina pepparkakor också!!! Ja du, vem har inte städning på schemat, haha!!! Suck...

kraaaaaaaaaaaaaam aka