Sidor

1 november 2012

What to do, what to do

 
Hej och hallå!
 
Har tyvärr inget annat eller roligare att visa än mitt 'fula tryne', tagen idag på fikarasten på jobbet :) Har sån där inspirationssvacka igen, vet liksom inte vad jag ska sätta fokuset på- både när det gäller mig själv, hemmet- ja typ allt runtomkring. Alltså, ingen fara, tror bara jag tänker för mycket istället för att bara låta saker och ting komma av sig självt. Inget blir ju bättre av att man stressar eller tvingar fram t.ex inspiration.
 
Man har ju sånna i-landsproblem, hur vill jag t.ex jupynta i år, färgmässigt osv. Var och hur ska julen firas. Sen har jag saker att slänga ut på Blocket- men då måste jag fota och engagera mig haha. Ja nog finns det att göra men i vilken ände ska jag börja? Ska nog göra en lista. Jag är bra på listor. Hoppas bara jag kan 'bocka av' the to-do-list också :)
 
Hoppas ni har det bra, om ni fortfarande kikar in här.
KRAM!
 
 

2 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Tror du drabbats lite av avsaknaden av sol. Brukar jag känna och känner jag denna tiden. Har mest lust att vräka i mig onyttigheter och gå i ide...Vi får se till att peppa varandra och kanske låta det vara så även om man skulle vilja vara superalert.
Kram Annika

Lena sa...

Tänkte som Annika! Och som jag känner också just nu.

Peter Settman sa, på Sommarpratarna i måndags, att han numera gör "Integöra"- listor och det låter som en bra idé i stället för "göralistor" som man kan bli så stressad över.

Förresten, jag ser inget "fult tryne", jag ser en fin en!

Kramar