Sidor

5 november 2012

I hallen

 
Stöket i hallen, my god vad kläder barnen har, och vädermässigt är ingen dag den andra lik så lika bra att ha 'allt' redo. Den lilla vita bänken är perfekt för barnen att sitta på när dom tar på sig skorna (och under locket ligger lite foppatofflor-väldigt användbart just nu haha). I den svarta malmenbyrån förvaras det också kläder, längst ner har mannen sina jobbkläder och sen har barnen varsin klädlåda.
 
Jaha måndag igen, back in buisness och allt det där. Vi hade möte efter jobbet så det var en lååång dag på jobbet idag. Men jag blev iallafall beviljad min julledighet, himla skönt med föräldradagar ibland :) Och julen ligger ju så bra till i år, så det blir många dagar tillsammans!
 
Ha en bra vecka, kram!
 

4 kommentarer:

Lantligt i Smultronbacken sa...

Härligt med ledigt i jul. Ja, det är perfekt med föräldradagar.

Håller helt med angående kläderna. Känns som att heeeela garderoben är framme nu, +10 ena dagen och -10 andra. Svårt det där

Kram Teres

Rapport till Vänfors sa...

Men hallå där, den lilla soffan, vart finns såna? så söt. Härlig hall ni har...min är bara 1,3 kvm. Ryms inte mycket, he he.
Kram Annika

Hem & Drömmar sa...

Ni har en fin hall och jag gillar de svarta hornen massor.
Skönt att få vara ledig i jul, jag jobbar både julafton och juldagen :(.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Grodmamman sa...

Gillar er hall!
Vi hade också möte på jobbet igår, men jag hann hem några timmar emellan.
Jag har tyvärr inte några föräldradagar längre, men har önskat semester och komp vid jul och nyår. Vore inte fel med nästan två veckors ledighet.
Kram