Sidor

7 november 2012

Familjerum

 
* skärbrädor 215 kr
* skåp (finns i olika färger) 945 kr
*tårtfat 99 kr
* matta (pippi) 299 kr

 
* 4 st muggar 349 kr
* julgransdekoration hjort 65 kr/st
* dekoration gran 20 kr
* julgransdekoration uggla 49 kr
 
 
Lite klapptips och dekorationstips från familyroom!
 
 
Hej onsdag!
Bara 2 jobbdagar till sen är jag ledig tre dagar, det ska bli så skönt. Undra om jag ska sätta fart ordentligt med t.ex julklappar och sånt, det är ju rätt skönt att ha det 'överstökat' så kan man mysa och lulla här hemma i lugn och ro :)
Har sett att det verkar vara 'inne' att pynta granen med djur och naturtema, kanske vore nått. Men det räcker ju inte med en eller två... Om man kan göra egna på nåe vis, jaja jag får klura på det där!
 
Idag har jag varit till doktorn med Viktor, nått skumt är det med hans ögon då han är så röd och kliar jämt och ständigt. Läkaren trodde det kan röra sig om nån slags allergi så nu ska han få droppar till att börja med. Sen en ev utredning. Inte lätt att vara liten.
 
Hoppas ni har det bra i stugorna, stor kram!
 

3 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Hoppas lillegrabb blir bättre, inte roligt med klåda:( Pippimattan var inte att leka med,gillar jag.
Kram Annika

Lantligt i Smultronbacken sa...

Ohh, de där fina pappgranarna har jag precis fått hem, två stycken blev det och så fina. Ska prova att göra några egna också om tiden infinner sig.

Kram Teres

A House With A View sa...

Vilken häääääääärlig inspiration!! Vilken häftig skärbräda! Och superfin julgransdekoration!!! Gissar att butikerna börjat sälja en hel del redan:))) Trist med liten sötis som är sjuk... Hoppas allt ordnar till sig:)

Stooooooor kraaaaaaaaaaam aka