Sidor

1 juli 2012

Blandat från de senaste dagarna..


Ja vad har jag haft för mig då jag inte har så mycket tid för bloggen nu. Jo bland annat har jag gjort något så ovanligt som att shoppa KLÄDER- till MIG SJÄLV. Mycket rea nu så jag hittade bland annat plaggen som hänger i päronträdet :)
En strandklänning, ett turkost linne, randig tubtopp, en "tubklänning" och två linnen till (ej på bilden) och alltihop för hela 450 kr! Helt okay för sommargarderoben!


Av svärmor fick jag denna tjusiga apelsinpress så nu ska det drickas färsk juice till frukosten! Gillar att den var just röd också då jag vill få in mer rött i inredningen... 


Och jag plockar blommor i trädgården.. Jasminen luktar ju bara så gott nu! Fin att titta på också, denna står i badrumsfönstret så nu är det bara att släppa vind :)


Mr TopGun= my love, styr planet dit jag vill. Ja nästan, hihi. Och jag? Smuttar rose och njuter av livet. Gjorde armband med äldsta sonen och dom passar ju jättebra till nya linnet!

Hoppas ni har det gott, vi ses och hörs!
KRAM
 

6 kommentarer:

Kavallinskan sa...

Det är sällan jag shoppar till mig själv...det blir mest till barnen :) Vad mycket fint du hittade!
Vilken snygg apelsinpress, en sådan skulle man ha! Rött har jag massor i mitt kök, det är fint!

Ha en fin söndag!
kramar

Lena sa...

Fina dagar med andra ord!

Shopping, jag har inte riktigt kommit igång med det, tror det beror på att det fram till nu varit lite för lite sommar. Men inspirerad av dina fina fynd borde jag väl ge mej ut.

Ha en fin söndag!

Kramar

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj med lite shopping.Mycket fint du hittade.Åååå vad gott med färsk pressad juice.Ha en mysig söndag.Kramar Rita ♥

Vita huset 28 sa...

Hej visst är det härligt att shoppa på rean! Har också fyndat, bla jeans för endast 250 kr!

Va fina bilder du visar oss.

Jo de är klart du törs göra en tatoo. Jag har några stycken nu.
En bra vän och ett superbra samtalsämne är allt som behövs. Fast visst gör det ont, annars ljuger jag. Men inte lika ont som att föda barn, hahah

Kram Camilla

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Visst är det kul att shoppa när man får mycket för pengarna och du har ju fått massa fint. Strandklänningen såg super skön ut.
En fruktpress skulle jag också vilja ha, både snyggt och praktiskt.
Sippra rosevin är en given sysselsättning på sommaren ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Älskade pion sa...

Fin du kommer att bli nu i dina nya sommarfynd.:)Ha en skön dag.Kram Ulrika