Sidor

28 juni 2012

Inspiration sommar


bilder från IKEA livet hemma


bild från nätet

Emellanåt är den på gång, sommaren. Men fortfarande växlande molnighet, sol som regn, och kvällarna är så himla kalla fortfarande, inge roligt. Jag vill ju sitta under mitt päronträd och njuta av livet :) 
Har inte så mycket själv att bjuda på, så jag visar dessa bilder så länge. Däremot fick jag nyss en toppenidé som jag bara måste göra! Får jag tummen ur ska jag såklart visa vad jag ska göra/gjorde.

Förkylningen håller i sig men jag biter ihop :)

KRAM
 

4 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Ja nog längtar man efter ett sånt där riktigt högtryck som håller i sig så länge att man börjar pusta och nästan längta efter regn,
Och under ditt päronträd skulle även jag vilja sitta :).
Kram Ing-Britt

Älskade pion sa...

Härliga bilder.Javisst är det fortfarande liiiiite för kallt på kvällarna,men man får va glad för det som är.:)kraaaaaaaam Ulrika (krya på dig)

Jenny sa...

Härliga bilder! Här har det varit kalasväder idag, blev riktigt sådär åskvarmt så jag fick ont i skallen innan det var färdigt. Kom en liten regnskvätt på kvällen och blev svalare.

Trevlig helg, kram
Jenny

Ullis/Leva på landet sa...

Vilka härliga bilder, verkligen inspiration. Det behövs nu när vädret går upp och ner. Skulle verkligen vilja ta tag i mer ute nu. Antar att Ullvi32 syftar på din adress. Skolan jag jobbar på här i Leksand ligger i byn Ullvi ;)
Kram Ullis