Sidor

10 juni 2012

Sol, regn, nedräkning...Är det bara jag som tycker att dagarna rullar på extra fort nu? Vet inte om det är för att det är så mycket nu, tiden räcker liksom inte till. Men en rätt fullspäckad helg har vi haft. Grillpartaj hos goda vänner på lördagen, full rulle blir det med 8 barn på ett och samma ställe :) 
Innan grillfesten så var jag nere på stan med min brorsdotter som nyligen fyllde 'tonåring', så lite shopping satt inte helt fel. Lite mysigt att på tu man hand strosa runt i klädaffärerna. Vi avslutade stroset med glass!
Idag kom min brorson förbi, som nyligen fyllt 20, och firade sig hos oss, haha. Lite svårt att få till det med jobb, småbarn och allt runtomkring. Dom är så stora nu, brorsornas barn, tycker inte det var så länge sen jag satt barnvakt åt dom, läste godnattsagor och det hela :) 

Sen har grannarna med barn varit över, studsmattehopp, kaffe och lite sånt. Mucho trevligt. Och lite fotboll blir det och annat som hör vardagen till.
Lägg sen till blogg, FB, instagram (kidonnan) och dagarna är fullproppade. Usch så it-nördig man har blivit, det ska bli skönt med semester och förhoppningsvis få lite distans till allt och bara vara.

Nu är det fotboll och heja Kroatien som gäller!
KRAM


4 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan!

Håller med dig. Dagarna rullar på galet snabbt. Speciellt helgerna känns det som.. Men snaaart är det semester! Bara sju dagar kvar att jobba - fyra veckan som kommer och så tre dagar midsommarveckan. SEN så!

Ha en fin måndag!
Kramen Jenny

Helena sa...

Ja, dagarna går alltför fort. Svårt att hinna med allt som man ska och/eller vill göra. Data-tid blir det riktigt ont om, om jag inte sitter uppe halva nätterna.. Vilket jag ibland gör, men inte borde, haha. I morgon ska jag med 05.50 tåget... *gäsp* Önskar dig en fin vecka! kram

Hem & Drömmar sa...

Låter som om ni haft en bra helg vännen. Kul när det händer lite men emellanåt känns det allt som om man inte riktigt hinner med.
Vad härligt ert ställe i Kroatien verkar ligga. Dit skulle jag gärna åka nån gång.
Ha nu en bra start på veckan. kram Ing-Britt

Kavallinskan sa...

Håller med! önskar man kunde stoppa tiden, eller iallafall sakta ner den :)
Låter som ni haft en rolig helg och har man roligt så går tiden fort.

kram