Sidor

16 april 2012

Tänk vitt


Varför tröttnar man så fort ibland? Eller tröttnar, mer att man vill ändra, förnya, byta.. Jag ska egentligen inte prata högt för då blir väl mannen tokig haha. Men man kan ju tänka/drömma/planera i huvudet hur det skulle kunna vara/bli om man gjorde det ena eller det andra...

Gud sluta prata i gåtor kvinna och kom till saken! Jo jag skulle vilja ha vita väggar i vardagsrummet. Ja mera vitt, jag som tycker färg, mönster, material osv som bryter av. Tycker om, menar inte att jag har det, inte överallt iallafall. Vi bor för litet för att kunna exprimentera och ta ut svängarna på det sättet. Därför jag vill ha mer vitt/ljust istället... Och vita köksluckor, det står för överst på listan. Ja min lista, jag vette sjutton vad som står på mannens lista, liiite olika prioriteringar har vi. Jag tänker inredning och han tänker typ nytt tak, fönster och däck till bilen, sånt där tråk hihi.

Annars är det en riktig skitdag idag, bara bläsch som jag inte ska tråka er med. Men det är skönt att vara hemma och nu blir det kaffe och chokladbollar som jag och Viktor bakade i helgen. Det är dessutom den tiden på månaden så jag känner bara för att svulla haha :)

Dagens hiss: loppis på en måndag (ja jag svängde förbi en på vägen hem, woops)
Dagens diss: hela denna skitdag, men i morgon är en ny dag, eller hur!

Kram på er vänner!

2 kommentarer:

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Visst är det konstigt att inte makarna har samma prioriteringsordning på saker och ting...

Hoppas att din måndag kväll blir bättre!

kramen jenny♥

Linda sa...

Hej!
Tråkigt att höra att du hade en bläh dag, hoppas det känns bättre nu!
Tack för senast, att småbarnslivet ställer till det inland är inget nytt men jag är innerligt tacksam över att min bästa vän finns på andra sidan pulkabacken, gott kaffe har du också!
Här kommer Bamse kram- KRAM