Sidor

17 april 2012

Ett hus från förr


För er som inte vet så bor jag i mitt barndomshem, i huset som jag och min familj flyttade till när jag var 3 år och som jag-tillfälligt flyttade ifrån när jag var runt 20. Och ca 10 år senare flyttade jag 'hem' igen, köpte huset och bor här med min egen familj.
Ja alltså inte huset på bilden, jag kommer till det.

Jag är väl bekant med området och det finns många hus som jag alltid har varit nyfiken på, hur ser det ut därinne osv. Man kan ju inte direkt knacka på och säga; hej får jag komma in och kika runt lite!! Därför är det så bra att hemnet finns. Ibland kommer dom där husen som jag har varit så nyfiken på ut nätet och jag får kika så mycket jag vill- ja på bilderna.

Huset på bilden är ett av dom husen, och nu har jag fått en liten rundvandring och har stillat min nyfikenhet. Ett stort hus med potensial om jag säger så. Mycket renovering krävs- fast det beror ju på vad man gillar och är ute efter.Köket verkar vara i original, men jag gillar det, knepigt nog. Lite underbara clara över det. Och henne och hennes stil gillar jag mer och mer nu. Både hennes smak för inredning och kläder faktiskt. Lite retro, lite vintage. (Hon skrev för övrigt ett inlägg som gav mig och säkert flera en och annan tankeställare läs HÄR).


Hur som helst, tack för att hemnet finns, både för den nyfikne grannen och den potensiella husköparen :)9 kommentarer:

Vardagens guldkorn sa...

Visst är det bra med hemnet =0)
Ett par av våra kompisar var på visning på just det huset du visar. Renoveringsbehov var nog ganska milt uttryckt om jag förstod dem rätt. Men med massa pengar och kreativitet kan det bli ett fantastiskt hus!!
Ha en bra dag i snöslasket!
Kram Linda

Älskade pion sa...

Jag brukar vara inne på Hemnet bara för att se på olika inredningar,kul.Nu har du stillat din nyfikenhet ett tag.;)Kram Ulrika

Hem & Drömmar sa...

Visst är det kul med hemnet. Tycker även jag kan finna massa ideer och insperation därifrån.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Hemmavid sa...

Hej!

Håller med - hemnet är skoj! Och klart man blir nyfiken på vissa hus.. Och har man då "tur" så hamnar de ute på webben... ;0)

Kramen Jenny

Jenny sa...

Jamen så bra ;)
Ska bara ge mig lite till känna, har sett dina senaste inlägg, men energin räcker inte riktigt till att kommentera, jättefina inlägg!
Kul med homeparty!
Kram Jenny

Linda sa...

Hej!
Hemnet är toppen! Fast själv brukar jag botanisera bland det dyra lyxiga villorna som är ute ibland, drömma mig bort lite... Tänk att få bo med Mälaren ett stenkast bort etc.. Kul att drömma!
Kram

Rapport till Vänfors sa...

Ja, visst är man nyfiken på hur folk har det i sina hem. Bor på en gata där alla hus ser helt olika ut och med människor i helt olika ålder och faser i livet. Hade velat smyga mig in nån gång och bara kolla:)
Kram Annika

Helena sa...

Ja, visst är det roligt att "snoka" :) Oj vad flitig du har varit med inlägg, har inte riktigt hängt med här ser jag. Nya jobbet har tagit mycket tid och energi från mig! Är ni friska alla nu? Hoppas det! kram

Hemma på Sjuan sa...

Håller med tyvärr går man in för sällan och tittar. Vi har inte tänkt byta hus men man kan ju hitta nåt projekt :)
/Suss