Sidor

2 april 2012

Måndagsfunderingar


Jag försöker infinna mig i ett "spela roll vad det är för väder och gilla läget ändå" men det är inte lätt. Mina nyplanterade blommor fick snö på sig igår så det är bara att förvara uteblommorna i uterummet i väntan på varmare dagar igen. Soldäcket är snötäckt, men visst det är bara väder. Inget vi kan påverka.
Lång jobbdag idag, men det ska bli skönt att jobba igen, jag är så trött på att vara sjuk nu.

Kom att tänka på renovering, dels för att andra har undrat "jaha vad är nästa projekt" och så ser jag på min underrubrik på bloggen... Mja, det är ju ingen brist på planer, drömmar och inspiration, mer tid och pengar som är det största hindret.

Det senaste är ju det värmesystemet, som vi fortfarande inte är helt klara med (skynda långsamt?!) Tobbe är iallafall himla stolt över resultatet, och som den kassa mobilbilden visar så har vi nästan halverat elförbrukningen- och främst under vinterhalvåret ser vi störst skillnad. Så här långt, vi har bara haft det nya värmesystemet sen i höstas.


Ja vad ÄR då nästa projekt? Egentligen är det mest röja rensa och kasta som står på tur, främst i garage och källare. Då vi har tänkt att börja röja och rensa, under sommaren, är då vi står utan barnvakt eftersom våra föräldrar åker bort till sina sommarställen just då :) Så då går det lite långsamt, när båda inte kan jobba.
Sen är nog badrummet i källaren näst på tur -även om Tobbe gärna skulle vilja ha "sitt" nya garage. Men jag och barnen längtar efter ett badkar hihi :)

Men nu ska jag inte börja fantisera om det, tillbaks till verkligheten!

Dagens diss: snön. Ja faktiskt, jag FÅR gnälla.
Dagens hiss: 4 dagars arbetsvecka :)

Ha en fin dag!1 kommentar:

Älskade pion sa...

Du låter lite som mig;)......jag planerar och planerar....och min man han bromsar...och...bromsar:)Inte sagt att din man gör,men just det där med att planera är vi nog väldigt lika med.;)Eller ja,vilken kvinna gör inte det.;)Ha en fin dag,härligt att vara med i "matchen " igen.Kram Ulrika