Sidor

14 april 2012

KärleksmuggarMin beställning från Creations by Lis kom i veckan- helt fram till dörren. Först var det rea på varorna som jag beställde, sen fraktfritt och dessutom hemkörning. Me like alot :) Två muggar och en stor kanna köpte jag och med i paketet fick jag det vita trähjärtat. 

 

Mest fotade i denna blogg, det här hörnet i köket haha :) Ser ni den turkosa plåtburken längs upp till höger? Hittade en annan bild på den i arkivet.


Jag såg att Leila hade en sådan till salu i sin butik, på vintagesidan. Den kostade närmare 500 kr om jag inte minns fel. Den här fick jag av min mamma (även den röda plåtburken som syns på bilden) och den här burken har hängt med ett tag och har en historia som rör min morbror. Det känns extra speciellt när man har gamla ting som har hängt med från släktingar, det blir ett annat värde på sådana saker. Mer personligt.

Hur har ni det, har det snöat något hos er? Här är det lugnt på den fronten, men inget roligt väder.. Få se vad det blir av den här lördagen, desto mer planer för morgondagen.
Tallrikshyllan är målad och sitter uppe på Viktors vägg nu. Ska nog städa lite i barnrummen idag- med barnen förhoppningsvis.
Och Hannes tapet tjatade jag lite på mannen imorse, om den kanske ska upp i år? Den har bara legat i 1,5 år nu.... ;)

Skynda långsamt vänner!

Kram

3 kommentarer:

Lena sa...

Mest fotade...och fin att se!

Jo, tack, här fullkomligt vräker snön ner.
Hade det varit 14 december nu skulle jag varit överlycklig, men nu är det 14 april och jag gråter nästan.

Hoppas på en fin dag ändå!

Kramar

Drömmar och Lycka sa...

Underbara koppar, med den rätta känslan för en god kopp te, kaffe eller varm choklad. :)

Ha en fortsatt bra helg. Kram Linnéa

The Rosegarden in Malevik sa...

Hej Helena
Underbara koppar :)
å missa nu inte,,,,,,,

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan