Sidor

13 april 2012

Tea


För att inte vara en tedrickare så har vi sjukt mycket te. Dessa köpte jag för dom var ju så söta och fina med bokmärken på. Smakar faktiskt himla gott också.
Extra fina när dom synliggörs i en stor glasburk.

Smultron och grädde, hur gott låter inte det va :)


Kanske börjar jag dricka lite mer te nu när jag ser dom.


God fredag!

Åh så glad jag är att jag inte cyklade idag för det bara regnar här nu på eftermiddagen. Idag jobbade jag till halv fem och sista timmen kom Viktor förbi (ja med pappa och Hannes) och ville vara med sin mamma på sitt jobb. Fast i hans värld är ju inte dagis ett jobb, han brukar säga att pappa åker till sitt jobb och mamma till sitt dagis. Det var lite mysigt att åka hem tillsammans med honom och nu har vi äntligen helg hela familjen! 

På söndag ska jag på ett homeinredningsparty, inte zbh utan något annat, minns inte vad. Ska givetvis fota och se om jag hittar något fint (vore ju chockerande om jag inte gjorde det haha).
Vad ska ni göra?

Trevlig helg!

pst. ett tillägg- ville bara visa dagens outfit eftersom min man tyckte jag såg ut som en städtant i min "nya" klänning ha ha. Men jag gillar den och den är superskön på. Svårt att fota sig själv i spegeln utan att få med röran i sovrummet :)


 

3 kommentarer:

Jenny sa...

Så trevligt med party, det är nog svårt att INTE hitta något, hihi!
Ha en härlig helg!
Kram Jenny

Helena sa...

Te får ge vika för kaffe, för det är ju så mycket godare. Men te kan vara roligt att köpa, så vi har rätt många olika sorter här hemma också! Vad duktig du var som cyklade till jobbet! Hoppas du får en trevlig helg. kram

Hemmavid sa...

Så fin klänning! Gillar verkligen GRÖNT!

Jag är en te-drickare - gillar inte kaffe överhuvudtaget!

kramen jenny