Sidor

3 april 2012

Fjädrar, bakverk och ögon


Idag när jag kom hem så hade jag fått ett brev med detta inuti, stora prickiga och en massa små vita fjädrar från snällaste Elna med bloggen Elna-Sudden. Jag har undrat var alla hittar dessa fina prickiga fjädrar så Elna skickade ett par stycken till mig- tack snälla!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, tänk vad mycket gott och fint det kommer med bloggar och bloggandet! Som när jag fick de fina betongstjärnorna av Lena, bara så där...! Min man kan tycka det är konstigt att kalla människor man aldrig träffat för vänner, men jo jag har mina bloggvänner :)


Idag har jag knappt varit på jobbet känns det som, på fm satt jag i lära-känna-samtal med nya chefen och efter lunch åkte jag iväg på fackmöte. Vi höll till i lokaler där det finns vuxenutbildningar, bland annat kock och konditorutbildningar. Så det första jag möttes av när jag klev in i huset var en massa bakverk! Och till mycket förmånliga priser, så det är något att tänka på istället för att handla på t.ex Brynolf eller Ica. Öppettider och så för er lokalbor kan ni se HÄR.
Självklart köpte jag med lite hem, som vi åt efter middagen :)


En närbild på mina tulpaner, som står så vackert rosa på köksbordet :)


Imorgon ska jag till ögonläkaren, mindre skoj. Det är något jag just nu får göra ca 3-4 ggr om året. Varför? Jo för att jag har grön starr, något som normalt inte är vanligt hos människor under 50 år. Men visst, självklart drabbade det mig. Men "tack vare" att vi har det i familjen så upptäcktes det i tid så jag kanske slipper att bli blind då haha. Nä men skämt åsido, jag får ta ögondroppar en gång om dagen, that's it.
Jobbiga är bara att det är just ögonen, eftersom jag har nån slags 'fobi' när det kommer till ögon. Alltså tanken att själv eller någon annan ska pilla och greja i mina eller andras ögon, huvva. Därför jag aldrig kommer ha linser vilket jag egentligen skulle föredra framför glasögonen. Behöver jag berätta hur det gick med ögondropparna i början?! Tänk Rachel i Vänner haha :)

Ha en god kväll mina vänner!!

6 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Såna fina fjädrar fick jag också av gulliga Elna, visst har man vänner på bloggen... :)
Hoppas det går bra hos ögonläkaren.
Kram Ing-Britt

Barn & Inredning sa...

Så gulligt av henne. Finns så fina människor alltså...
Jag vill också ha sådana fjädrar..super läckra!!
Och kakan- muffinsen..mums mums....oj jag kommer se ut som en stranadad val till sommarn, JAg suger åt mig allt onyttigt för tillfället..hihi.

Lycka till hos ögon doktorn vännen.
Kram Malin

Hemmavid sa...

Hallå där vännen!

Visst är det så att man får många fina vänner genom bloggen. Vänner som man tycker att man känner eftersom att man delar så mkt!

Jag förstår din fobi för ögon lite grann. Jag är också en glasögonorm - men jag använder mest linser. Fick glasögon när jag gick på högstadiet - och klarar mig inte utan. Har funderat fram och tillbaka på laseroperation, men jag är för feg.. Det är ju ögonen vi pratar om.. TÄNK om ngt skulle gå fel...

Håller tummarna att allt går bra för dig i morgon!

Kramen Jenny

Elna sa...

Det var roligt att du uppskattade dem för det är alltid lika kul att dela med sig och visst har man vänner på bloggen *ler*. Hoppsan det här med ögonfobi känner jag igen och det är inte kul med ögonproblem. Du får ha en skön kväll.

Kram

Helena sa...

Vad tråkigt med grönstarr, men det är tur att det finns hjälp att få. Hoppas besöket hos ögondoktorn går bra och att du får en solig och fin dag. kram

Älskade pion sa...

Visst finns det underbara "vänner" på bloggen.:)Vilka fina fjädrar.Det kommer att gå bra idag hos ögonläkarn.Kraaaaaaaam Ulrika