Sidor

4 april 2012

Det gick bra!

Denna onsdag började inte som andra dagar... Det började med att jag hade svårt att somna (låg och boade/inredde en massa rum i huvudet) så det blev inte mycket sömn och jag skulle upp tidigt.
Min öppning idag och precis innan jag ska åka- nycklarna till jobbet! Dom låg i min arbetsjacka- på jobbet. VAD göra nu?! Eftersom det är påsklov så är många lediga (annars är vi två vid öppning) och vikarierna har inga nycklar och jag kan inte allas schema så vem ringer jag liksom. Förutom en som jag visste började tidigt- dock inte lika tidigt som mig. Så det var bara att ringa henne kl 05.45 och säga;
-Hej! Jag har låst in mina jobbnycklar på jobbet så jag kommer och hämtar dig och dina nycklar nu! Hon slapp iallafall att ta bussen till jobbet, haha.

Som tur är så har det varit lugnt på jobbet och solsken så jag fick vakna till och komma in mig i denna dag. Efter jobbet knatade jag till ögonkliniken och kollade upp mina ögon, tack för pepp och de snälla kommentarerna i förra inlägget :) Allt såg bra ut och syntestet som gick dåligt förra gången gick mycket bättre idag. Skönt.

Ptja har inte så mycket mer intressant än så att varken visa eller säga, så det blir lite bilder på blommor och ett ägg.
Imorgon är det sista arbetsdagen innan vi tar påskledigt här. Hoppas på lika fint väder som vi har haft idag!

Dagens hiss: 5 dagars ledighet coming up :)
Dagens diss: att varje besök hos läkaren kostar. Inte så att mitt ögonproblem är självförvållat. Ungefär som mens, inte har jag bett om det men ändå måste jag köpa tamponger.

Kram på er tjejer!

5 kommentarer:

Anna sa...

Huvva vilken början på dagen!
Önskar dig en skön ledighet och en glad påsk!

Barn & Inredning sa...

Den har jag oxå gjort en gång...huva vad man är upp i varv efter en sån händelse.

Och din diss var läcker..haha.
Men det där med läkarbesök och betalning. Det känns som jag gett vårdcentarlen hur mycket som hels. Så mycket som jag springer där...blä.

Kram På dig vännen
/Malin

Jenny sa...

Ojoj, så det kan gå ;)
Men har du grön starr?? Tur att det går att behandla i tid!! Jag har själv grå starr (det är ju snällare) på ena ögat, det är opererat, men jag ser ju suddigt på nära håll... Jag fick en snöboll på ögat när jag var typ 14, det var visst det som framkallade det.
Ha en jätteskön långhelg!!! Själv har jag fullt upp med 18-årsfest på fredag kväll och släktlunch på lördag, sen ska hon åka på träningsläger på söndag, så jag hissar att jag inte skrev upp mig på övertidslistan på måndag, så jag kommer att ha det sååå bra på måndag :) Min helg! Utan en massa måsten...
Kram Jenny, fina fjädrar, fin vän!
Och jag älskar "Vänner" :)

Älskade pion sa...

Du är rolig du...;)Härligt att vara uppe så tidigt på morgonen.;)Ha en skön dag.kraaaaaaaam Ulrika

almabeatrice sa...

Gratis tamponger till folket!! :) skönt att de gick bra hos ögonläkaren!! Puss