Sidor

7 mars 2012

RäfflatWoho, min första feberfria dag idag! MEN- igår fick istället Hannes hög feber så sjukstugan fortsätter här, känns som en neverending story... Och just till helgen då det är ett och annat inplanerat. Men vi slappar, myser och tar det lugnt här hemma, det blir ju som det blir.

Tack och lov för filmer (för barnen) och bloggvärlden (för mig) som gör att tiden går lite fortare. Jag har ju legat sen i fredags så behöver jag säga att jag är smått rastlös?! Kul också att läsa era kommentarer här, jag har till och med gått tillbaka lite i arkivet och kikat vad jag och ni har skrivit :)
Appropå bilder ja, bilderna från t.ex år 2009 var ju inte att leka med haha. Så liite har jag utvecklats och förbättrats (ny kamera gjorde ju iförsig det mesta).

Krukan på bilden är ny, jag har sett en del räfflade krukor i olika nätbutiker men denna köpte jag på Willys för 39 kr. Tycker det är himla fint med räfflat. Och så var det inte alltför dyr heller.

Kram på er!


3 kommentarer:

Jenny sa...

Roligt att se hur man utvecklats, både som fotograf och bloggare ;) Fina bilder!
Jag fastnar för lite olika bloggar, en del är fina bilder, en del är personliga och man känner att man har kontakt med bloggaren, det tycker jag är jätteroligt! Klart jag tittar in hos dem med många följare också, men sällan jag kommenterar där...
Sååå, härligt att du mår bättre, men bacillerna har inte gett sig hör jag! Krya på er och tack och lov för blogglandia säger jag också ;) Nu har jag ju vunnit igen!
Ha en fin dag, kram Jenny

Hem & Drömmar sa...

Hej vännen!
Vad skönt att din feber äntligen släppt nu håller vi tummarna att inte grabbens feber håller i lika länge.
Visst är det lite häftigt att kunna gå tillbaka och titta hur man förändras både i fotande, skrivande och även i stil ;). Blir även lite som en dagbok.
Ha de gott, kram Ing-Britt

Vardagens guldkorn sa...

Skönt att du mår bättre! Hoppas att det inte slår alltför hårt och långdraget på pojkarna nu.
Fortsätt krya på er!
Kram Linda