Sidor

22 januari 2012

Söndagsnytt
Jag fick hem en Pandurokatalog för ett par dagar sen och det fanns som alltid mycket fint och nytt och mycket "vill-ha". Blir sugen på att göra en massa fina och dekorativa cupcakes, köpa en minihylla och måla den så där fint som på bilden, köpa 'washitejp' som finns i alla möjliga färger och mönster mm. Mja blir nog en beställning snart :)


Idag blir det en tur till andra sidan stan, Tobbe har lite ärenden ditåt och jag vill till IKEA och köpa en bilmatta! Jag tror och hoppas att barnen kommer leka med sina bilar på den istället för everywhere else! Okay jag inbillar mig det iallafall. Dom kostar bara 99 resp 149 så det kan jag leva med. Mattorna alltså inte ungarna ;)

Nu snöar det lite och jag kan inte tycka annat än- varför nu?8 kommentarer:

Anna sa...

Vilka härliga och inspirerarande bilder! Man blir verkligen pysselsugen!

Här på Gotland snöar det blötsnö just nu! Inget vidare det heller! MEN helt klart bättre än regn och blåst!

Hemmavid sa...

Hejsan vännen!

Pandurokatalogen är såå inspirerande! Och så blir det ju så dyrt när man ska beställa... jag ääälsar fina papper, spetsar och fina klistermärken - man tkr att man bara ska ha "lite grann" och ett papper kostar ju bara 10 spänn... Men när man räknar ihop kalaset så har man samlat på sig grejjer för en 1000 lapp....

Här snöar det också idag! Men jag tkr att det är härligt! Det är ju fortfarande vinter - barnen är överlyckliga´!

Ha en trevlig söndag!
Kramen Jenny

Barn & Inredning sa...

Godmorgon på dig med....
Washitejpen kan jag också bli sugen på ibland. Fast mest till barnens rum...sätt aupp söta bilder osv!!

Cupcaken ser ljuvlig ut..

Det blir säker super bra med en bilmatta. Jag tror säkert det blir poppis för killarna. Jag köpte mig två stycken mattor & sydde ihop de så blev det en ritigt stor stad. Den rullar jag ihop och tar fram när lilleman ber om den. Perfekt!!

A här snöar det också...
Ha en fin dag, Kram Malin

Barn & Inredning sa...

psss....jag håller med dig om snön....snön kan hålla sig borta. Nu när fåglarna äntligen sjunger så fint på morgonen.. :)

Lena sa...

Godmorgon, Helena!

Jag har turen att ha Panduro på tunnelbaneavstånd och besöker butikerna lite då och då, fast det har hänt att jag beställt ur katalogen eftersom den har fler produkter.

Håller med, varför snö nu?

Kramar

Älskade pion sa...

Underbara inspirationsbilder.:)Jag köpte faktiskt en bilmatta till lilltjejen i julklapp.Den kostade 50:- på Rusta,helt ok tycker jag.Hon ligger mycket på golvet och leker med brorsans bilar,så då fick jag den iden om att köpa en bilmatta,hon ÄLSKAR den.Kram Ulrika

Vardagens guldkorn sa...

Visst blir man pysselsugen när man kollar i katalogen! Kommer på massor av saker jag vill göra men inser att jag bara har tid med en bråkdel, alltså behöver jag välja... hmmm....
Hoppas ni får en bra söndag!
Kram Linda

Vit dröm sa...

Ja du där finns mycket vill ha saker!! Hoppas barnen håller sig på mattan ;)
Ha en skön söndag!
Kram Anna