Sidor

21 januari 2012

Loppis och tjejkväll

Köket hos min kollega där vi hade tjejkväll igår! Så himla roligt! Vi åt fajitas och drack gott rose´ och pratade om ALLT :)Och igår kom jag förresten iväg på två loppisar och fyndade lite. Böcker hittar och köper jag alltid på loppis, finns så mycket bra, fina och billiga barnböcker att köpa där. Har inte köpt många nya böcker till barnen, det är mer om dom har fått. 3 st barnkammarböcker hittade jag förut på en loppis för 20 kr/st.
Sen hittade jag en stor glasburk (man kan väl inte ha för många glasburkar va?!) och en tallrikshylla. Min man tittade lite snett på mig när jag kom med hyllan typ, herregud vart ska den där upp nånstans, men det vet jag inte. Jag ska måla den vit först sen får vi se!
Allt som allt 110 kr för rubbet. Helt okay tycker jag.

Idag är det för kallt att gå ut så jag har en dejt med tvättmaskinen istället. Vad hittar ni på?


3 kommentarer:

Älskade pion sa...

Jadu,halv åtta var vi iväg och tittade på sonen när han spelade innebandy,tidigt ....men himla kul att se dom spela.Vilka härliga fynd du gjort,jag köper också mycket böcker på loppis,himla bra priser tycker jag.Kram Ulrika

Jenny sa...

Så mysigt med tjejkväll, en riktig energiboost kan jag tro =)
Och vilka fynd!! Klart man inte kan låta bli en tallrikshylla, det vore fel att inte köpa, hihi hur lite användning man än har för den!!
Hoppas jag är tillbaka i blogglandia ordentligt nu, det ger ju energi också att titta in hos er andra och få inspiration ;)
Ha en fin fortsättning på helgen, kram Jenny

Jenny sa...

Kul med Zelected by House party, jag hade ett hemma hos mig för ett år sen drygt, då köpte jag min fina silverren, tyvärr har de slutat med den, men de har så mycket annat fint. Jag var på ett party innan jul, köpte en liten buddhaljusstake i julklapp till mamma och en fin kökshandduk till mig själv, med en stjärna på såklart ;)Och en vit plåtstjärna =) Bild kommer på bloggen vid tillfälle.
Så mycket fint, håll i plånboken om du behöver!!
Kram igen