Sidor

18 oktober 2011

Sysslor

Bilder på nyköpt ljung som inte alls står på den gamla stolen, inte ens i dom krukorna idag :)


Jahapp då var det dags för vab igen, det är Hannes som är hemma med hög feber. Han var på bvc igår och fick spruta så jag vet inte om det är pga den eller om det är nått annat på gång. Men feber är feber vad det än beror på. Viktor får välja om han vill vara hemma eller på dagis när lillebror är sjuk och idag ville han leka med kompisarna :) Men jag tänkte hämta hem honom efter lunch och vila.

Nu när jag är hemma känner jag direkt att jag har en massa måsten att ta tag i, och det finns ett gäng halvfärdiga projekt lite varstans i huset (vi är bra på att börja men sämre på att avsluta haha). Men äh, vi drar igång lite maskiner så det känns som nått blir gjort iallafall ;) Och när lilleman sover tänkte jag köra en liten plock-röj-rens-raid. Den absolut tråkigaste hushållssysslan för mig är att damma och vika kläder! Det är liksom inte det första jag gärna gör. Då skrubbar jag hellre toaletten- faktiskt :)
Vilken syssla är eran tråkigaste?

4 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, vilken är den tråkigaste, jag har många... Förut hade jag helt klart sagt disk, men nu har jag en diskmaskin och det är helt underbart!
Så nu tror jag att det blir att plocka undan, för då är man längst ifrån det färdiga, när man dammsuger så är man snart klar ;)bla bla ;) ;)
Nu ska jag ta och gå till dotterns rum och röja/rensa innan hon kommer hit nästa gång.
Ha en mysig dag, hoppas han kryar på sig, det är säkert efter sprutan.
Kram Jenny

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Mitt värsta är nog tvätten, troligtvis för att det hela tiden bara fylls på. När man städar är det ju fint och härligt åtminstånde en dag men tvätt hinner jag lixom aldrig undan med, sen har jag nog jordens fulaste tvättstuga ;).
Tråkigt med feber men förhoppningsvis är det sprutan, då är han säkert piggelin redan imorn.
Ha de gott, kram Ing-Britt

hemma hos lilla mej sa...

Vad fina ljung du har på din stol.Jag tycker att tvätten är det som finns hela tiden.Det känns som det aldrig tar slut.Önskar dej en skön tisdag .Kram Rita ♥.

Ida sa...

Attans är ni sjuka :( Jag som hade tänkt höra om ni ville komma och äta mellis med oss imorgon.
Krya på er så vi kan ses snart!