Sidor

16 oktober 2011

Ska vi byta grejer...
Tydligen är det fler som har samma problem som jag- att man inte hittar en bra plats för lull-lullet. Dom fina ljusstakarna på första bilden FICK jag av Linda igår, hon älskar dom MEN hon har bara ingenstans att ha dom! Jag hoppas bara att jag hittar en bra plats för dom, jag håller fortfarande på att gå rundvandring med dom :)

Idag, medan jag hade köttgrytan på spisen, hämtade jag skruvdragaren och satte upp krokbrädan i sovrummet (den har bara legat i ca 2 månader...). Helst vill jag ju ha fina lull-lullsaker på den men den ska fylla en praktisk funktion- att mannen ska HÄNGA UPP sina kläder istället för att samla dom i en hög på golvet ;)

Dom fina zinkhållarna på sista bilden är min "jag-älskar-dom-men-vet-inte-vart-jag-ska-hänga-dom" sak, så jag funderar på om dom ska få flytta hem till Linda istället :)
Jag har haft 'hjärtan på tråd' i dom, men trots fin utsmyckning så hittade jag inte den rätta platsen för dom.

Snart ska jag äta den mumsiga köttgrytan som jag har kokat i flera timmar idag, det har doftat sen lunch så man är bra sugen på att äta den nu haha!


8 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Jag har också massor med grejer jag inte vet vart jag ska ha. Jag brukar ställa ner dem i källaren och efter ett tag har jag glömt bort att jag har dem. Därför brukar jag rota igenom min gömma emellanåt och helt plötsligt kanske den där gammal grejen passar igen! Men byta med en vän är ju också ett smart trick...!! ;D

Mvh
Frida

Hem & Drömmar sa...

Vilken bra idé att byta grejer med varandra, är ju ofta så att man har saker som är fina men man antingen tröttnat på eller inte har rätt plats för.
En knoppbräda vid sängen skulle både jag och mannen behöva ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Ord & Känsla sa...

Du först vill jag bara försöka hjälpa dig med att du inte kan lägga upp fler bilder. Blogger har en gräns och överskriver man kan man köpa mer utrymme. Jag tror det rörde sig om 50 kr om inte mindre. Jag fick upp en ruta där jag kunde beställa nytt utrymme så att säga. Det var i USD som man betalade i svenska kr. Prova under utforma.

Kul när man kan byta saker så där. Fina ljusstakar som du säkert hittar en plats för!

Kram Helena

Ord & Känsla sa...

Jag kom på att det kom upp info om att man överskrivit när jag försökte föra över bilder. Alltså gå in där och prova. Hoppas det löser sig!

/Helena

Hemmavid sa...

Ha,ha! Tänk, att du har en make som är lika som min... Kanske jag skulle skruva upp lite krokar till honom också?!!

Ha en fin start på veckan!
Kramen Jenny

Jenny sa...

Jag känner igen det där med mycket lull-lull, jag behöver ju rensa, inte skaffa fler saker...

Det där om pop-upp med kommentarerna vet jag inte hur jag gör, har försökt att hitta... Du får nog beskriva hur jag ska göra ;) ;)

Ha en härlig start på veckan, kram Jenny

Ida sa...

Men vad är det med karlar och lägga kläder i en hög på golvet? Jag har samma bräda vid min sida av sängen men får nog införskaffa en till...

Jenny sa...

Hihi, nu har jag hittat pop-uppfönstret tror jag, hittade det i det gamla gränssnittet, använder det nya annars ;)

Kram igen!