Sidor

24 augusti 2011

Ännu en låda
I Viktors rum förvaras också några av böckerna i en låda, en gammal drickaback som jag har fler utav. De flesta barnböcker som barnen har är förresten loppisfynd eller böcker som dom har fått.
Skolbänken stod inne i Hannes rum tidigare och egentligen gör den sig bättre där men för tillfället så möblerar vi om lite, bra att dom kan "bytlåna" saker och ting beroende på ålder, intresse och behov. Hannes är väl liiite liten för skrivbord/skolbänk just nu :)
Viktor förvarar sina "hemlisar" under locket på skolbänken men allra mest sitter han som på bilden, uppepå och leker med sina bilar i fönstret. Där kan inte lillebror komma åt och förstöra eller ta hans bilar :)
Ibland vill man vara i fred.

4 kommentarer:

sandra sa...

Hej! Va kul att du hittat till mig så jag kunde hitta din fina blogg! Jättefina bilder du tar, verkligen inspirerande och va roligt att ditt hem fått vara med i så många tidningar! :D
Jo, det är mycket jobb med huset och allt tar så mycket längre tid än man tror, verkligen allting ska ju renoveras, fönster, kök/toa osv! Men det blir en lärdom för livet och vi kommer definitivt få det precis som vi vill ha det! :) Ha det bra så ses vi igen! :)

Kärleken till inredning sa...

Det är underbart med gamla lådor och denna var inget undantag! Fina bilder förresten. Kram Linda

Jenny sa...

Hej Helena!
Snyggt att sätta böcker i gamla lådor sådär! Själv har jag en sockerlåda som förvaring till inredningstidnigar:)

Vad bra han sitter där o leker din son:)

Kraam Jenny

FORMELLE DESIGN sa...

Fint med gamla lådor, din var jätte fin!

Må så gott!

/johanna