Sidor

15 juli 2011

Kväll på altanen


Goder afton! Som synes så sitter jag ikväll ute på altanen med datorn och ett glas rosé och lyssnar på regnet som duggar.. Har ganska så nyss lagt barnen -"stora" barnet slappar i soffan :)
Feberstatus: 37,9-38,0-39,2. Askungen aka jag= frisk men fortfarande trött. Men det är bättre idag- på alla fronter, alltid nått!
Då Viktor var helt feberfri på morgonen så åkte vi iväg en snabb sväng till IKEA- man blir ju bra less på att bara vara sjuksyster/vårdare här hemma, under den tiden sov de andra två. Var ute efter möbeltassar och kom även hem med en pall och två gardinstänger. Sammanlagt hela 60 kr :)
Vi köpte McFlurry på vägen hem, det var vi värda haha.

Förra inlägget gjorde jag igår och hade inlägget på schemalagd tid, var tvungen att testa den funktionen. Så jag klickade bara i datum och tid när inlägget skulle publiceras- och det verkade ju funka- den publicerades när vi var på IKEA.

Nu lite bloggcatching up sen bläddra i nya Vakre hjem. Trevlig kväll!

1 kommentar:

dagdrömmar i vitt sa...

Hej vad glad jag blir med ett nytt "ansikte"
Jag läser ditt inlägg och ler. Jag brukade ta med barnen till IKEA när de varit sjuka, klarade de IKEA utan att bli sjuka igen klarar de skola och dagis, hihi.
Jag återkommer till dig jag lovar:)
Visst är det bästa man kan ha ett inglasat "place" ;)
Kramkram och sov gott / NEttan