Sidor

16 maj 2011

Gamla teckningarNär jag höll på och rensade nere i källaren och fixade i ordning arbetsrummet/förrådet så hittade jag bland annat en mapp med gamla teckningar från gymnasiet. Jag är- var ganska duktig på att teckna med blyerts förr i tiden men att måla och annat utöver just blyerts var jag jättedålig på. Porträtt var som synes det jag gillade bäst att rita- vissa bättre än andra.

Men alltså- vad GÖR man med gammalt "skolskräp", gamla läroböcker, anteckningar/häften, skolarbeten, skolkataloger osv. Likaså gamla fotoalbum- allt bara ligger i en låda (det som sparades efter rensning). Sparar ni allt sånt och vad/hur mycket ska man spara? Och spara till vaddå? Jag tittar aldrig i dom där lådorna och tvivlar om jag någonsin kommer göra det?

4 kommentarer:

Hammarsbacken sa...

Åh, vad duktig du var/är på att teckna. Ja, vad gör man med allt. Jag har flera kartonger fulla med gamla alster. Dels mina egna och så naturligtvis allt fint man fått av barnen under åren. Jag har jätte svårt för att göra mig av med sådant. Jag har tänkt att jag ska gå igenom allt och bara spara det "viktigaste". Men det är ju en sån sak som aldrig blir av. Så kartongerna får väl vara kvar så länge... Ha en trevlig kväll.
Kram Sonja.

Rose Cottage sa...

Jag har också några låder med dylikt innehåll, har hamnat på vinden och man är aldrig i dem och titta.Sen har man mannens i husets i en annan låda och så barnens, lilla tonårsdottern har sparat allt som hon gjort i skolan under sina 10 år, inget får slängas, lätt och lägga undan fiskar av knäckformar så de inte går sönder och jag undrar varje gång, till vad ska hon spara detta??
Borde nog säga det samma till mig själv.
Ha en fortsatt bra vecka, kram Ulrika
PS! snygga teckningar, de borde du sätta upp!

I mina gömmor sa...

Men vilken talang!
Skulle vilja kunna teckna så, tänk att kunna teckna sina barn! Riktigt snyggt!
Ja du, allt gammalt skräp. Vi gjorde en ordentlig röjning häromdagen. Bara det där som var lite extra speciellt sparades. Kändes skönt att hiva en del!

Kram/Malin

Elin sa...

Man scrappar materialet så klart! Det ultimata!