Sidor

4 december 2010

About the källare

Ja, har man ingen egen kamin får man hålla sig till godo med en fejk! Var bara tvungen och köpa en dvd med brasa och julmusik, och det känns faktiskt mysigt att lulla runt här hemma med den på i bakgrunden!
Appråpå kamin- det ska ju bli en i källaren sen, så har Tobbe rivit en hel del i källaren idag, innerväggar och en hel vägg har ryckit. Redan nu ser man potensialen med vår lilla källare. Det är främst våra två smårum som ska fixas i ordning härnäst, "förrådet/arbetsrummet" och vårat "biorum/sällskapsrum". Så det ska egentligen inte byggas nånting utan där löser vi mycket med färg och textiler. Typ. Ja ni kommer att få se, både förebilder och hur det tar sig!

Längtar till den dagen man kan sitta där nere i biorummet, i soffan under en filt, kaminen sprakar (som samtidigt gör nytta och värmer alla elementen i huset) kika på film/tv och barnen sitter vid "pokerbordet" och spelar nått spel, och Tobbe kanske sitter i bastun/badet i rummet bredvid... Ja källarvåningen ska bli ett ställe att umgås på! En vacker dag så...vilket år som helst nu...!


Inga kommentarer: